FOTBAL  »  Superliga  »  COMUNICAT

FRF dă explicații » De ce finala Cupei României se va disputa tot pe Național Arena + unde se va desfășura Supercupa

Național Arena
Național Arena

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 aprilie 2015 19:34

FRF a anunțat ieri că gazda finalei Cupei României dintre Steaua și U Cluj va rămîne Național Arena, deși era luată în considerare mutarea evenimentului pe Cluj Arena.

Astăzi, prin intermediul unui comunicat, oficialii federației au explicat de ce nu au urmat exemplul LPF, care a decis să mute la Giurgiu finala Cupei Ligii, stabilită inițial să se joace pe Arena Națională.

”La începutul lunii aprilie, Primăria Municipiului Cluj-Napoca, printr-o scrisoare adresată Federației Române de Fotbal, și-a arătat disponibilitatea de a găzdui evenimente fotbalistice de importanță națională pe stadionul Cluj Arena.

Întrucît FRF și-a stabilit ca misiune promovarea și dezvoltarea fenomenului fotbalistic din România, astfel de inițiative le considerăm oportune și binevenite pentru a oferi posibilitatea publicului din afara Capitalei să se bucure de fotbalul de mare performanță. Un exemplu recent constituindu-l meciul România – Insulele Feroe, disputat pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești.

În privința finalei ediției 2014/2015 a Cupei României, Federația Română de Fotbal a decis să respecte principiul potrivit căruia regulile competiției nu se modifică în timpul desfășurării acesteia, cunoscut fiind faptul că, de la inaugurare, Arena Națională a găzduit toate finalele de Cupă și Supercupă a României”.

Supercupa pe Cluj Arena

Următoare decizie a FRF va fi schimbarea ROAF-ului pentru ca finalele Cupei României și Supercupa României să se dispute și în afara Bucureștiului. Astfel, Supercupa din acest an se va disputa cel mai probabil pe Cluj Arena.

”Totodată, prevederile Regulamentului de Organizare a Activității Fotbalistice cu privire la acest subiect vor fi modificate cu ocazia următoarei ședințe de Comitet Executiv, astfel încît oricare dintre orașele țării care beneficiază de infrastructura sportivă corespunzătoare să poată participa la procesul de selecție privind desemnarea gazdei finalei Cupei României.

În acest context, Cluj Arena va rămîne prima opțiune pentru găzduirea Supercupei în 2015 și un candidat pentru organizarea ediţiilor următoare de finală a Cupei României și a meciurilor echipelor naționale”, se arată în comunicatul FRF.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (32)
1434035713577457
Mircea Oşan  •  25 Aprilie 2015, 13:58

1434035713577457
Mircea Oşan  •  25 Aprilie 2015, 13:53

crimson.veritas
crimson.veritas  •  25 Aprilie 2015, 13:39
Postat de babahuda pe 25 Aprilie 2015, 13:31

abureala argaseala membru xecutiv ..se va tine super cup ape cluj areana ..o sa bata vantu ...avea argaeala cu ducadam *** intrat daca se juca pe cluj arena ... ne-o tot aburesc astia de la frf parca santem inceti ... acum a fost s fie cluju in final cine stie cate decenii vor mai trece pana sa mai ajunga in acest act ..vor tine ei cont ca din sezonul viitor sa se joace la cluj ... ***

sa se stabileasca finala la Cluj pentru sezonul viitor ... si sa se joace la Cluj ... nu am nici o problema ... cu locatia ... ci cu cheating-ul ardelenesc! Nu este normal sa schimbi locul de desfasurare ... dupa ce s-a aflat ca U Cluj s-a calificat in finala! DE CE ... nu a facut Boc lobby ca sa se joace finala la Cluj, de la inceput ... sau inainte ... sa se cunoasca finalistele? De ce s-a inceput aceasta campanie ... dupa ce s-a calificat U Cluj in finala? Ce inseamna *** asta de 2 lei?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează
Close