FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

FRF lasă garda jos în disputa cu Hagi! Laude fără precedent: "Viitorul, singura echipă pe care o recunoști și dacă îmbracă alte tricouri"

FOTO: Ștefan Constantin
FOTO: Ștefan Constantin

Articol de GSP - Publicat luni, 13 februarie 2017 20:26

Viitorul lui Gică Hagi a reușit cel de-al șaptelea succes consecutiv în Liga 1. Evoluțiile echipei sale au atras atenția oficialilor FRF, cu care până nu demult a fost în conflict. 

Consilierul președintelului FRF, Andrei Vochin, a avut numai cuvinte de laudă pentru Viitorul lui Hagi.

"Viitorul este singura echipă din Liga I pe care ai putea să o recunoști și dacă o îmbraci în orice alt tricou. Nu trebuie să aibă tricourile lor.

Ăsta este un semn foarte bun pentru antrenor și pentru metodologia de pregătire și joc. Cartea aia în care unii nu cred. Îți trebuie carnet să antrenezi. Și la propriu, și la figurat", a zis Andrei Vochin la TV Dolce Sport.

 Gică Hagi s-a plâns în mai multe rânduri că jucătorii săi sunt ocoliți. Neconvocarea lui Ianis Hagi la naționala U21, dar și a lui Florin Tănase la naționala mare au fost doar ultimele subiecte de dispută dintre cele două părți.

Citește și:

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (4)
ovidiu3003
ovidiu3003  •  14 Februarie 2017, 06:51

viitura nu i buna de nimik ...o bate fcsb mereu ...

steaua1986forever
steaua1986forever  •  13 Februarie 2017, 22:20
Postat de observator_federal pe 13 Februarie 2017, 21:29

Vochin lauda exagerat Viitorul... Si el? Ce se intampla, sare toata lumea cu bagaje cu tot, din barca ciobanului in a regelui? Si cum poate fi campioana o echipa care vinde in fiecare an 30% dintre jucatori - singurul scop de fapt al academiei (al oricarei academii de fotbal, de oriunde in lumea asta). Alt experiment "nobil" paravan pentru tranzactii (dubioase, trafic semilegal) de jucatori? Si apropo de tricouri, si Gigi si MM si-au schimbat la un moment dat tricourile (cu unele cu dungi, verticale) si noi i-am recunoscut, imediat!

Halpine...nu mai plange...Viitorul e singura echipă care joaca fotbal in tara asta. Iar Hagi nu merita alogeni ca tine sa il laude. Cauta pe net ce înseamnă. Nu e iniiratur

178288629309614
Eduard Girnita  •  13 Februarie 2017, 21:40

Echipa mare Viitorul ! V-am mai spus abia astept sa-i vad in cupele europene ce le poate pielea! Acolo isi arata adevarata valoare ,daca o au, bineinteles.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează