FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Fuge de Dinamo! Primul antrenor care a spus pas unei veniri în "Ştefan cel Mare": "Ei nu se compară nici cu Tîrgu Mureş"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 12 noiembrie 2014 16:32

Dinamo a rămas astăzi fără antrenor, după ce Flavius Stoican şi-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu roş-albii. Clubul patronat de Ionuţ Negoiţă este în căutarea unui nou tehnician, însă Ioan Ovidiu Sabău, care este liber de contract, a anunţat că el nu ar prelua echipa în acest moment.

"Nu va veni oricine la echipă. Poate doar acei antrenori care acceptă condiţiile care sînt în momentul de faţă la Dinamo, în care nu poţi să faci performanţă, pentru că, să recunoaştem, ai nevoie de timp. Tu, Dinamo, nu te poţi compara cu Steaua.

Scuze, dar nu te poţi compara nici cu Tîrgu Mureş, ca şi lot, ca valoare de lot. Pur şi simplu, nu poţi. Dar sînt cîţiva jucători talentaţi, jucători de perspectivă, care în timp pot să progreseze.

În momentul de faţă nu poţi să ai pretenţii de la Dinamo sau să te gîndeşti la ce a fost cîndva, să te gîndeşti că poate cîştiga titlul anul viitor cu ce lot are în momentul de faţă", a spus Sabău la Dolcesport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (81)
reddogsv
reddogsv  •  13 Noiembrie 2014, 08:30

Asa e sectantule. Tu ca si Lupu sau Panduru care sunteti iesiti din circuit si frecati buha va dati cu parerea dar nu aveti nimic in comun cu capitolul fotbal. Sabau e bun doar sa-l promoveze pe Iehova in rândul jucatorilor dar ma indoiesc ca ar avea vreo sansa cu generatia emo, care e dornica de distractii, orgii....etc. Stai mai bine acasa si va analiza tv la tine in sufragerie! La Dinamo e nevoie de un om care accepta provocari, care nu se teme si care poate antrena in orice conditii. Tu ca si Dolarel vreti doar echipe cu bani si cu lot. Asa toti sunt antrenori

bamse1901
bamse1901  •  13 Noiembrie 2014, 08:18

desigur ca vrei o echipa care sa-ti ofere campionatul pe tava si sa culegi laurii victoriei

fangigi
fangigi  •  13 Noiembrie 2014, 01:53

ASA are superechipa, dar pocaila asta de unde sa stie, ca el antrenor nu a fost niciodata!

Vezi toate comentariile (81)
Comentează
Close