FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gabi Balint face haz de necazul Stelei: "O să înregistrez și eu Fotbal Club Sportiv Balint. Le spun și lui Bumbescu, Boloni, Belodedici și Bărbulescu"

Articol de GSP - Publicat joi, 26 ianuarie 2017 18:47

Gigi Becali are de gând să-și numească echipa Fotbal Club Sport București, dar a depus la OSIM și numele Fotbal Club Sportiv Becali.

În studioul DigiSport, Gabi Balint s-a amuzat de ultima idee.

"O să înregistrez și eu FCSB la Osim, așa mă gândeam. Voi face Fotbal Club Sportiv Balint. Poate îmi fac o echipă de fotbal, de puști, să le spun și altora, să înregistreze și Balint, Bumbescu, Boloni, Belodedici și Bărbulescu, să le spun și lor.

Lăsând glumele la o parte, va fi un moment delicat, când se va da decizia finală. Va fi foarte greu, suporterii vor fi și mai dezorientați.

Nu poți să mai folosești numele nici măcar pe stadion. Din păcate, s-a ajuns aici! Există tradiția acestei echipe, un palmares. Fotbal Club Sport București mai merge, dar nu aș putea să fac acest lucru, sau să-i spun Balint, de exemplu", a declarat Balint la TV Digi Sport.

Deja am făcut o cerere la Registrul Comerţului: le-am spus să ia la cunoştinţă că de la 1 iunie echipa se va numi «Fotbal Club Sport Bucureşti»" Gigi Becali

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
193893057647314
Bjorn Larsson  •  27 Ianuarie 2017, 00:03

Da domnule Balint aveti dreptate Becali a gresit cu a doua denumire cu numele lui, dar a revenit si a spus ca va inscrie echipa cu Fotbal Club Sport Bucuresti, dumneavostra domnule Balint v-ati uitat la meciuri ale echipei Steaua intre anii 2003 - 2016, v-ati bucurat ca suporter al echipei Steaua in acesti ani atunci cind Steaua a cistigat, cind ati fost pe Stadion si ati incurajat echipa intre acesti ani cu ce nume ati strigat la incurajara cu CSA sau cu Steaua ?

iosif_vs
iosif_vs  •  26 Ianuarie 2017, 23:37
Postat de unico_biancorossi pe 26 Ianuarie 2017, 22:36

esti jenant, gigistule, vremea ta a apus. sterge-ti contul. oricum nu ai contribuit cu nimic la dezvoltarea forumului. obraznic, mojic, tupeist si atat.

Nu vrei mai bine *** *** ***, ca sa faci si tu ceva util in viata ta penibila?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1198766430181192
Abigail Laslas  •  26 Ianuarie 2017, 23:05
Postat de timm pe 26 Ianuarie 2017, 20:37

Balint suna mai bine si mai romaneste decat Becali.

Zau ma? Da Kerestesz nu suna mai bine si mai romaneste ca Balint?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează