FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gabi Enache i-a convins pe ruși după doar un meci la Rubin! Superfotbalistul cu care este comparat

Articol de GSP - Publicat luni, 26 februarie 2018 11:13

Gabi Enache a debutat la Rubin Kazan, unde a oferit o pasă de gol într-un amical. Rușii se felicită pentru aducerea fotbalistului care a fost dat afară de FCSB și îl compară cu Dani Carvajal. 

" Rubin Kazan nu a mai avut de mult timp un asemenea jucător. Enache este capabil să alerge dintr-o parte în cealaltă a terenului fără probleme și poate face banda atât in defensivă cât și în atac.

Prin venirea lui Enache, am adus un jucător ce seamană cu Dani Carvajal de la Real Madrid. La fel de puternic si de neclintit. Enache nu va avea multă concurență în partea dreaptă a defensivei.

Oleg Kuzmin va implini 37 de ani în câteva luni, astfel ca Enache va fi titular si va rezolva o mare problemă în echipă", l-au descris cei de la sport.business-gazeta.ru. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
513010058870127
Pop Vasile  •  27 Februarie 2018, 09:12

Deja imi vine sa rid ... Enache e departe de CARVAJAL . Rusii isi vor da seama rapid de ce *** de jucator au luat . Asta nu merita doi bani . A plecat de a ASTRA ca sa ia trofee cu FCSB si , ce a luat ...?!? *** . Asa va fi si la rusi .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mosvasile
mosvasile  •  26 Februarie 2018, 14:05

Nu cumva "cei care l-au descris" era de fapt una?Una d-aia?

mosvasile
mosvasile  •  26 Februarie 2018, 14:03

Deci e in probe?!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează