FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TG. MUREŞ - STEAUA 1-1

Gabi Mureşan se apără după ce a aflat că va fi dat în judecată de Raul Rusescu: "Acum ce să fac?"

Articol de GSP - Publicat joi, 20 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 20 noiembrie 2014 14:45

Gabi Mureşan, mijlocaşul celor de la ASA Tg. Mureş, a vorbit despre decizia lui Raul Rusescu, care îl va da în judecată după ce a fost lovit cu cotul în figură.
"I-am dat un sms imediat după şi l-am şi sunat a doua sau a treia zi, dar nu mi-a răspuns. Am înţeles de la apropiaţi că ar fi supărat pe mine şi că nu vrea să vorbească cu mine. Că n-are nimic cu mine, dar e supărat pe mine. I-am scris în sms că îl ajut cu ce are nevoie. Nu mi-a răspuns. Dacă se va ajunge la instanţe civile, eu ce pot să fac decît să mă apăr? Nu pot să fac altceva. Dar încă o dată îmi cer scuze.

Nu a fost nici cea mai mică intenţie să-l lovesc. Dar acum ce să fac? Dacă ar fi să dau timpul înapoi, nu aş mai fi sărit la mingea aia şi cu asta s-ar fi terminat totul. M-am uitat şi eu la reluări şi se vede urît. Arbitrul Istvan Kovacs nu m-ar fi iertat dacă ar fi văzut intenţie şi duritatea loviturii. Sînt sigur că dacă eram eu cel lovit nu se mai scria nimic despre asta", a spus Gabi Mureşan, la televiziunea sportro.


"Să fim sinceri, ce, Sînmărtean a vrut să lovească? Nu a vrut, a fost un contact, dar sînt sigur că nici el nu a vrut să lovească. Nici la Sînmărtean arbitrul nu a dat roşu. Vor mai fi accidentări din astea o grămadă"
Gabi Mureşan, ASA Tg. Mureş

Citeşte şi: Iertat de Comisii, acuzat în civil » Raul Rusescu îl dă în judecată pe Gabi Mureşan!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (74)
dlq1
dlq1  •  21 Noiembrie 2014, 22:57
Postat de unico_biancorossi pe 21 Noiembrie 2014, 06:54

eu, in locul lui muresan l-as da in judecata pe stelist. chiar are tupeu !..)

Vrei sa ii dea Dumnezeu copilului tau parte de o asemenea lovitura si sa auzi distrusi care sa zica despre el ca ar avea tupeu ???Comentariul tău...

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  21 Noiembrie 2014, 06:56
Postat de robotzel pe 20 Noiembrie 2014, 23:05

daca s-ar oferi sa ii plateasca operatia si daune pentru timpul pe care il sta pe bara cred ca s-ar termina totul in 5 minute. din pacate rusescu pierde bani iar muresan joaca. cat despre asemanarea cu intrarea lui sanmartean este prosteasca. danezul scapa dupa ce tine proteza cateva saptamani si totul este ok pentru ca dintii o sa se fixeze fara probleme (o spun din surse sigure) insa rusescu si dupa operatie vede dublu. ti se pare similara situatia?

domle, cred ca ori nu stiti sa cititi, ori nu cititi bine articolele, ori nu le intelegeti bine. mai citeste o data. poate descoperi ceva care sa ma justifice.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  21 Noiembrie 2014, 06:54
Postat de dnlpiticu pe 21 Noiembrie 2014, 01:03

Vrem dreptate pentru Rusescu. Romani adevarati sa iesim in strada ca in 1989 improtriva lui Muresan.

..)) paranoia ia amploare.

Vezi toate comentariile (74)
Comentează