FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Gabi Tamaș a fost propus la Dinamo! Mutu și Contra au sărit imediat

Articol de - Publicat miercuri, 17 mai 2017 16:04

Gabriel Tamaș și-a reziliat luni contractul cu FCSB, fundașul de 33 de ani devenind liber după acordul semnat cu Gigi Becali. Contra și Mutu nu-l vor înapoi la Dinamo pe fostul coleg de la națională, trădarea și faima de bad boy blocându-i come-back-ul.

Apropiați ai clubului dinamovist s-au grăbit să-l propună pe fotbalist "câinilor" încă dinaintea semnării acordului de încetare a colaborării, dar oficialii din Ștefan cel Mare au transmis că este exclus să ia în considerare o asemenea opțiune în acest moment.

Iar primii care nu sunt tentați de o colaborare cu Gabi sunt chiar foștii lui colegi de echipa națională, Cosmin Contra și Adrian Mutu!

Antrenorul, respectiv directorul general al clubului au în plan alte variante pentru posturile din defensivă, iar primordial în acest moment este să-l convingă pe Claude Dielna să-și continue relația cu DinamoFrancezul își încheie contractul cu "câinii" și va negocia o altă înțelegere cu roș-albii.

Faima de bad boy a lui Tamaș și faptul că a trădat de două ori "haita" alegând rivala de-o viață îi închid ușa, cel puțin momentan, stoperului ajuns liber de contract. Gabriel nu are partizani nici printre restul conducătorilor dinamoviști, care se gândesc că mutarea nu ar primi nici votul suporterilor. Roș-albii au transmis că au alte variante de care să se intereseze pentru mercato, iar Tamaș nu ar fi printre ele acum.


"Oricum, el se afișează pe toate rețelele de socializare cu poze purtând tricoul FCSB-ului, probabil a uitat de trecutul dinamovist, astfel că n-are rost să discutăm despre subiect" au comentat "câinii".

Iar brașoveanul este și el conștient că i-ar fi foarte greu să se întoarcă în Ștefan cel Mare, așa că încearcă să-și găsească un nou angajament în străinătatem având o ofertă din SUA. Vezi detalii

3 trofee are Tamaș cu Dinamo, tot atâtea cu FCSB. Cu "câinii" are două Cupe și o Supercupă, cu roș-albaștrii are tripla din 2015, campionat - Cupă - Cupa Ligii

2 goluri și 5 assist-uri a reușit Gabi pentru FCSB în ultimul sezon în 41 de meciuri

Când a jucat, a câștigat Dinamo

Gabriel a fost talismanul "câinilor" în acest sezon. Ori de câte ori Tamaș a fost pe teren, Dinamo a învins în Derby de România, iar brașoveanul a avut câteva erori ce-au ajutat fosta echipă! Indiferent că nu s-a corelat cu Florin Niță sau cu colegii din defensivă, apărătorul a bifat eșecurile cu 1-3, 1-4, 1-3 și 1-2 cu "câinii". A obținut doar o remiză, 1-1, în primul Derby al sezonului. A absentat la singura victorie a FCSB-ului, 2-1, contra roș-albilor. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
963242023697129
Eugen Eugenescu  •  17 Mai 2017, 18:15

Tamas bad boy ? cine spune asta,Mutu ??? haida-de !

indolentu
indolentu  •  17 Mai 2017, 18:00
Postat de indolentu pe 17 Mai 2017, 17:46

***

incitare la violenta :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) bravo ba sinteti magnifici

gogu2005
gogu2005  •  17 Mai 2017, 17:48

IL VREI LA FCSB?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează