FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Gabi Tamaş este avertizat de o fostă glorie dinamovistă: "La Steaua va trebui să fie acceptat de colectiv"

Articol de GSP - Publicat joi, 15 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 15 ianuarie 2015 14:14

Steaua urmează să semneze în următoarele ore cu Gabi Tamaş, fostul jucător al dinamoviştilor, dar Dănuţ Lupu trage un semnal de alarmă. 

Fostul fotbalist speră ca fundaşul să le ia ochii fanilor stelişti prin jocul său şi consideră că lui Dinamo şi Rapid le-ar fi fost imposibil să-l achiziţioneze pe Tamaş.

"Nu mi se pare ciudat că Tamaş a ajuns în Ghencea. Dacă Dinamo ar fi dorit să facă o echipă competitivă, trebuia să bage şi mîna în buzunar. Dinamo la ora actuală nu are stabilitate şi nu poate oferi anumite lucruri jucătorilor. Nici Rapidul nu-şi permitea să aducă un jucător ca Tamaş.

Tamaş va trebui să fie acceptat de colectiv. Cei de la Steaua sînt jucători mai liniştiţi faţă de ceilalţi. Mi-aş dori ca Tamaş nu să se impună în vestiar, ci să nu mai apară în ziarele de scandal şi să joace fotbal. Şi mie mi-a plăcut viaţa, dar de mine cred că s-a scris mai mult de jocul meu decît de viaţa particulară. Poate fi oricînd în atenţia selecţionerului, deşi prima reprezentativă are fundaşi extraordinari", a spus Lupu, pentru Dolcesport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
ddd_bv
ddd_bv  •  15 Ianuarie 2015, 17:39

Betivii se integreaza cel mai repede, iar Lupu este exemplul perfect...

zecs93
zecs93  •  15 Ianuarie 2015, 16:57

betiv la betiv trage

primarutheone
primarutheone  •  15 Ianuarie 2015, 16:10
Postat de steaua1986forever pe 15 Ianuarie 2015, 14:29

iar l-ati trezit pe Lupu din betie? Cat a luat pe interviul asta ? Tot 100 ron ca data trecuta?

I-au platit consumatia la bar si i-au platit taxi-ul.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează