FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gabi Tamaş explică trădarea: ”Steaua mi-a oferit şansa să revin la nivel înalt” » Ce spune despre suporteri

Articol de GSP - Publicat joi, 15 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 15 ianuarie 2015 18:20

Gabi Tamaş a oferit primul interviu după semnarea contractului cu Steaua pentru site-ul oficial al clubului. Fundaşul de 31 de a dezvăluit ce l-a convins să aleagă gruparea din Ghencea, în ciuda faptului că a evoluat în trei rînduri la rivala Dinamo.
Gabi, bine ai venit la Steaua. Ce te-a determinat sa semnezi cu clubul nostru?
Faptul ca Steaua este cea mai buna echipa din Romania in acest moment, ca este un club care face performanta si doreste sa continue pe aceasta linie. M-am gandit si la familia mea, la partea financiara, bineinteles. Dar faptul ca mi s-a oferit sansa sa revin la nivel inalt a contat cel mai mult si tin sa le multumesc celor de la Steaua pentru aceasta oportunitate.

Ce iti propui sa reusesti in tricoul Stelei?
Imi doresc sa castig, in primul rand, cele trei trofee puse in joc. Vreau sa castig primul meu titlu din cariera si sunt sigur ca voi avea parte de aceasta bucurie la sfarsitul lunii mari. Ma gandesc si la UEFA Champions League, competitie al carei gust l-am simtit cu Galatasaray si nu se compara cu nimic altceva.

Care este situatia ta medicala?
In acest moment, am acordul medicilor de la clinica unde m-am recuperat pentru a face antrenamente normale. Urmeaza sa iau viza medicala, sa fiu consultat de medicul echipei si sa incep sa lucrez alaturi de noii mei colegi.

Este de notorietate faptul ca ai jucat in trei randuri pentru Dinamo si, de-a lungul timpului, ai avut anumite iesiri vizavi de Steaua. Cum crezi ca va fi gestionata actuala situatie de suporteri Stelei?
Eu am venit la Steaua ca jucator profesionist. Ma gandesc la performanta, nu la ce a fost inainte. In Occident, se transfera foarte des jucatori intre echipe rivale si nu este nici o problema. Cred ca ar trebui luat exemplul de acolo, unde un fotbalist venit de la o rivala "de moarte" este adoptat de fani, deoarece clubul il aduce fiindca are incredere in el si in ce poate face pentru echipa. Eu voi face tot posibilul pentru a avea evolutii care sa multumeasca pe toata lumea, de la conducere, antrenori, colegi si pana la suporteri.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (78)
chrism
chrism  •  16 Ianuarie 2015, 09:41

pai a semnat cu FCSB nu cu Steaua... oricum il vad fluierat si huiduit la fiecare meci, nu cred sa fie vreun suporter fie Steaua fie Dinamo care sa fie de acord cu mutarea asta

gabi_tamas_chiarel
gabi_tamas_chiarel  •  16 Ianuarie 2015, 00:30

www.youtube.com/watch?v=MxgbM7U3n4U video cu gabi tamas

sdl
sdl  •  15 Ianuarie 2015, 22:35

o nulitate de om acest tamas.a uitat cand doar dinamovistii l-au ajutat cand ii era foarte greu.un dinamovist convins,ca el,a ajuns sa tradeze in halul asta este pacat.dupa 3 meciuri va fi stelist pe viata si poate dupa alte 3 va ajunge si rapidist cum a fost cfr-ist.pacat de tine.chiar mi-a placut de tine ca jucator si ca dinamovist convins.

Vezi toate comentariile (78)
Comentează