FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Gabi Tamaş se înscrie pe lista celebră a jucătorilor care au jucat la Steaua şi la Dinamo » Cum arată situaţia după anul 2000

Articol de - Publicat marti, 13 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 13 ianuarie 2015 22:27

Gabi Tamaş va deveni al 57-lea jucător care joacă pentru cele două mari rivale, Dinamo şi Steaua. Ultimele cazuri au fost cele ale lui Valentin Lemnaru şi Srgian Luchin. 

Dinamo l-a dorit şi ea mult pe internaţionalul român de 31 de ani, însă Gabi Tamaş a refuzat oferta "cîinilor" în detrimentul celei venite din Ghencea.

Atras de mirajul Ligii Campionilor, Gabi Tamaş s-a înscris pe o listă celebră a jucătorilor care au trecut pe la ambele formaţii. Pe această listă se află jucători precum Cătălin Munteanu, Adrian Bumbescu, Dorinel Munteanu sau Ionel Dănciulescu.

De asemenea, Gabi Tamaş a devenit al 28-lea fotbalist care joacă prima oară în tricoul lui Dinamo, iar apoi merge în Ghencea. În acest moment la Steaua se mai află un fost jucător al lui Dinamo, Srgian Luchin.

Lista jucătorilor care au jucat pentru ambele formaţii după 2000:

De la Steaua la Dinamo (16)
Gheorghe Popescu II
Daniel Iftodi
Sabin Ilie
Dennis Şerban
Cătălin Munteanu
Valeriu Bordeanu
Gabi Boştină
Daniel Opriţa
Tibi Curt
Andrei Cristea
Dorel Stoica
Cosmin Matei
Alex Tudose
Bogdan Stelea
Florin Tene
Ionel Dănciulescu

De la Dinamo la Steaua (13)

Marius Coporan
Ion Vlădoiu
Dorinel Munteanu
Ionel Dănciulescu
Radu Niculescu
Adrian Pitu
Alexandru Păcurar
George Galamaz
Mihăiţă Pleşan
Adrian Cristea
Valentin Lemnaru
Srgian Luchin
Gabi Tamaş

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (48)
gabonne1982
gabonne1982  •  14 Ianuarie 2015, 10:13

curios ...noua dintre cei enumerati au trecut si pe la Rapid

alinusdinamo
alinusdinamo  •  14 Ianuarie 2015, 08:26

documentati-va inainte de a scrie un articol (asta daca nu aveti cultura fotbalistica). Stelea si Tene au fost 2 portari crescuti de Dinamo (ca si Prunea ).

utraian
utraian  •  14 Ianuarie 2015, 07:42

Din putul gandirii : sa-l inlocuiesti pe Szukala cu Tamas... Baieti, ascundeti sticlele si peturile, inchideti barurile si securizati usile de la bloc ca vine urgia!

Vezi toate comentariile (48)
Comentează