FOTBAL  »  Superliga  »  GIGI BECALI RĂMÎNE ÎN AREST

Gabriel Berca: "Petiţia va fi transmisă la CSM fără recomandări"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 aprilie 2009 00:00

Comisia de Abuzuri din cadrul Senatului a luat la cunoştinţă, astăzi, documentele depuse de avocaţii lui Gigi Becali însă nu a dat nici un verdict. Săptămâna viitoare vor trimite un raport către CSM, organul abilitat să decidă dacă au fost făcute unele abuzuri în acest caz.


"S-a luat act de documentele depuse de către avocaţii lui Gigi Becali. În zilele următoare vom transmite sesizarea către CSM. Petiţia va fi transmisă la CSM fără recomandări.

Acolo se vor judeca abuzurile. La Comisie a fost o discuţie tehnică. Comisia de Abuzuri va face un raport şi CSM va decide dacă există sau nu abuzuri. Comisia nu trage niciodată nici un fel de concluzii", a declarat Gabriel Berca, preşedintele Comisiei de Abuzuri, la RealitateaTV.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  15 Aprilie 2009, 13:24

...NU spargeti geamul. Cam asa suna ce spune comisia de 2 bani a senatului. D-aia ne facem de ras tot timpul la Strasbourg cand ajung procesele acolo. Orice viciu de procedura trebuie amendat de catre judecatori imediat, nu dupa ce tribunalul international le-a descoperit. Nerespecatrea procedurilor de arestare, nerespectare dreptului la avocat etc. SUNT ILEGALITATI EXTREM DE GRAVE si distruge imaginea politiei si justitiei. Cum sa ai incredere in judecatori care comit ei insusi abuzuri?!

 •  15 Aprilie 2009, 12:40

ce petitie mai vor? la puscarie pe viata cu toti excrocii de teapa lui Becalli

Vezi toate comentariile (2)
Comentează