FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRI

Gafeur reabilitat » La 4 etape după ce-a făcut praf un meci, Sebastian Colţescu a fost delegat din nou în Liga 1!

Articol de GSP - Publicat joi, 21 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 21 noiembrie 2013 21:29

Sebastian Colţescu a fost iertat rapid de conducerea CCA şi a fost delegat din nou la un meci de Liga 1.

Centralul a comis greşeli grave la meciul Vaslui - Steaua, din etapa a 10-a, atunci cînd i-a avantajat pe roş-albaştri şi a dat naştere unui adevărat scandal.

Mîine seară, Colţescu va arbitra partida Ceahlăul - ACS Poli, de la 19:00, în direct la DolceSport şi liveTEXT pe GSP.ro. Asistenţii săi vor fi Gheorghe Bogdan şi  Marius Marchidanu.

În ciuda unui an 2013 foarte slab pentru el, Colţescu este repus în circuit, fiind unul dintre arbitrii care au o relaţie bună cu legul CCA, Alexandru Deaconu.

Arbitraj horror! Toate erorile făcute de Colţescu la Vaslui au fost pro-Steaua

2013, an negru pentru Colţescu » 10 partide terminate cu scandal în urma deciziilor controversate ale centralului

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  22 Noiembrie 2013, 19:04

SI MAI AU TUPEU UNII SA SPUNA CA CCA NU E ASERVITA UNUI CLUB ! In mod normal pentru meciul ala si cel de la Medias trebuia exclus din arbitraj pe cel putin un an, pentru ca a ajutat in mod flagrant ACEEASI ECHIPA !!!

vrajeala
vrajeala  •  22 Noiembrie 2013, 17:49

cine este sef la cca "brichetuta" cine este al doilea sef din lpf iustin stefan un nenorocit afiliat al clubului csk fin al lui argaseala , bine ca nu la decorat pe coltescu

armion
armion  •  22 Noiembrie 2013, 11:33

Nemtenilor, ati bagat-o pe maneca ! Coltescu v-a arbitra in nota obisnuita, adica va face praf meciul si cei care vor suferi ve-ti fi voi .

Vezi toate comentariile (21)
Comentează