FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA 1-3

Gâlcă ar fi vrut să umilească Rapidul: "Nemulţumit de finalizare" » De ce au lipsit Varela, Sînmărtean şi ce spune despre Luchin

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 iulie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 26 iulie 2014 23:22

Costel Gâlcă a vorbit la conferinţa de presă despre victoria cu Rapid, 3-1. Nu toate aspectele l-au mulţumit pe antrenorul Stelei, în ciuda succesului clar.
"Mă aşteptam la un joc bun, am dominat adversarul, dar n-am fructificat ocaziile pe care le-am avut. Teamă a fost între ghilimele, pentru că ratările noastre ne-au dat speranţe că vom marca.

Atitudine au avut, dar nu sînt mulţumit de finalizare.

E normal să schimb echipa, sînt mulţi jucători care pot fi titulari la Steaua.

Varela nu s-a simţit foarte bine în cantonament şi am decis să-l lăsăm în afara lotului. Sînmărtean a fost suspendat.

Da, îl vrem pe Luchin pentru că joacă două posturi.

Spre deosebire de Stromsgodset, Aktobe are individualităţi excelente în faţă. Sînt periculoşi, mai e şi problema terenului de-acolo, mic, denivelat, dar sper să trecem şi de acest hop", a spus Gâlcă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (32)
mariuspuma2009
mariuspuma2009  •  27 Iulie 2014, 14:06
Postat de magura pe 27 Iulie 2014, 12:21

Ai jucat si tu aseara de te exprimi cu "V-AM"? Daca infrangerile cu 1-2 si 1-3 sunt de genul "calcat in picioare", atunci infrangerile suferite de steoaia in fata RAPID-ului cu 4-0 si 5-1 (campionat) si 5-0 (cupa) ce sunt? AAA, sunt UMILINTE TOTALE PE CARE NU LE VA UITA NICIUN SIMPATIZANT AL steoaiei. HAI RAPID!!!

Felicitari sa traiesti mult si bn din amintiri ca doar cu alea o sa ramai multi ani ca rapid nu o sa mai bata Steaua nici in 1000 de ani'

gabiioan
gabiioan  •  27 Iulie 2014, 13:03

Cum se face ca Astra a jucat cu Alibec din minutul 70, care era suspendat 2 meciuri dupa eliminarea din Cupa cu Steaua (unul in Supercupa, si al doilea vineri, in prima etapa de Campionat, Cupa Ligii nefiind inregistrata printre competitiile eligibile), iar Sanmartean nu a jucat sambata cu Rapidul, pentru ca era suspendat doua etape dupa cartonasul rosu luat in finala Cupei, in acelasi meci in care si Alibec a fost eliminat, si Steaua nu a vrut sa piarda meciul la masa verde? Deci Astra jucand cu Alibec suspendat, ar trebui sa piarda meciul cu Chiajna la masa verde!

tbone
tbone  •  27 Iulie 2014, 12:49
Postat de magura pe 27 Iulie 2014, 12:16

Daca RAPID este o candidata sigura la retrogradare, atunci TU ESTI CANDIDAT SIGUR LA PROSTIE!!

o sa vezi asta dupa meciurile cu Viitorul-Chiajna si cele cu echipe ca Gaz Metan-Pandurii-Botosani...o sa va urce pe garduri aia crede-ma...astia cu Steaua si-au dat sufletul ca na..motivatia de frustrat, dar celelalte echipe matura cu voi....nu doar ca sunteti candidati la retrogradare, dar cred ca sunteti prima echipa care pica....

Vezi toate comentariile (32)
Comentează