FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gâlcă nu uită cum a plecat de la Steaua: "Echipa nu e a unui singur om"

Articol de GSP - Publicat joi, 24 martie 2016 14:20

Costel Gâlcă nu a uitat de felul în care a plecat de la Steaua și îl înțeapă pe Gigi Becali. 

Deși s-a renunțat ușor la serviciile sale după ce a câștigat 3 trofee, fostul antrenor al Stelei speră ca echipa lui Reghecampf să câștige titlul în Liga 1. 

"Sper să câștige Steaua titlul în Liga 1. Clubul nu e al unui singur om, nu am cum să nu țin cu Steaua.

Ca lot, cu ultimele rezultate, cred și sper ca Steaua să câștige titlul. Sunt șanse mari să meargă și în Champions League.

Au un lot bun, au cumpărat jucători de mare valoare, jucători de națională", a zis Costel Gâlcă la televiziunea sportro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
1745flo
1745flo  •  24 Martie 2016, 18:14

Te inseli Costelush, echipa e a ciobanului si numai a ciobanului! Restul e gargara, nu va mai ascundeti dupa deget ca va faceti de ras!

10206056252507072
Gherhard Robert  •  24 Martie 2016, 18:13

un tip cu bun simt acest Galca..nu avea ce sa caute cu incultii penali de acolo..

chromophobia
chromophobia  •  24 Martie 2016, 15:37

Steaua are un lot f.bun.Galca a fost alungat aiurea de niste amatori precum clanul Becali.Mi l-as fi dorit de 1000 de ori mai mult pe Galca decat pe Reghecampf care este un arogant precum dinamovistii.Eu n-am vazut niciodata la Steaua o aroganta asa cum o vad acum,nu ii sta bine deloc.Asa era Borcea cu ai lui cand era big boss la dinamo.Dar era pedepsit de performantele externe comportandu-se asa.Ma tem ca si Reghecampf o sa fie pedepsit.Pacat ca il copiaza si Chipciu sau Popa

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close