FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - STEAUA 0-1

Gâlcă: "Puteam cîştiga mult mai clar" » Anunţă noi transferuri

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 august 2014 00:00 / Actualizat sambata, 30 august 2014 23:32

Antrenorul Stelei, Costel Gâlcă, a apreciat evoluţia adversarilor din seara aceasta, dar crede că "roş-albaştrii" putea cîştiga într-o manieră mult mai clară.

"Noi ne-am făcut meciul greu, pentru că puteam cîştiga mult mai clar. Viitorul a riscat, pentru că nu mai avea nimic de pierdut şi a pus puţină presiune pe noi, dar mă bucur că am cîştigat. Iancu era primul pe listă pentru a executa un evetual penalty. E foarte bine că el a avut încredere în el şi că a marcat.

Cred că vor mai venit cîţiva jucători, însă sper să vină şi un atacant. Paul Papp e un jucător care are experienţă şi care ne va ajuta cu siguranţă. În fotbal se poate întîmpla orice, nu m-am temut pentru postul meu, deocamdată. Grupa din Europa League mi se pare echilibrată şi sper să trecem mai departe în Primăvară", a declarat Costel Gâlcă pentru LookTV.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (96)
microbuzulbotosani
microbuzulbotosani  •  31 August 2014, 15:02

becali trebuie sa reduca bugetul stelei si sa nu arunce banii pe jucatori inutili daca nu vrea ca echipa sa ajunga in situatia lui dinamo.

irinaspi
irinaspi  •  31 August 2014, 14:00
Postat de gica_oboreanu pe 31 August 2014, 12:31

nu antrenorul e problema, ci lotul. dupa plecarea a catorva titulari, au venit la inaintare rezervele, pline da mandria ca staua e numa' una ! adica, rezerva la staua, in minkiea lor, fu ca numai cand iese staua pe iarba, tremura chilotzeii la viitorul. sau altii. au nevoie de niste dusuri reci, sau staua are nevoie de vreo opt jucatori buni. :)) altfel, nici sumudica n'ar scoate nimica :))))

Problema este ca in afara de 3 jucatori-fundasi centrali si portarul-restul joaca mai prost ca acum un an...Daca sint dominati de CFR,Ceahlaul,Lodogoret,Viitorul....ce mai trebuie spus?...Uite mie mi-a plasut Gradinaru si Vilceanu...In putinele minute jucate au aratat mai mult fotbal decit Stancu si Popa si acestia doi nu au fost chiar de umplutura anii trecuti...Oare nu s-a vazut cum Viitorul ataca desi avea 2 jucatori mai putin?...Desigur pentru ca la ei striga Hagi.Gilca nu este decit un trist.Nu s-a bucurat cind Keseru a dat 6 goluri sau cind Arla facea minuni in poarta.Pregatirea fizica de mai inainte a fost luata in ris ,,eu ma bazez pe jocul cu mingia,,...Rabdam un nepriceput...

mario_seppona
mario_seppona  •  31 August 2014, 13:36

fara ajutor de la fluieras nu castigati nici cu 1-0 ala!

Vezi toate comentariile (96)
Comentează