FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

GALERIE FOTO 3 explicații penibile ale lui Șumudică în conferință » Cum speră să scape de o nouă suspendare

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 martie 2016 12:48

 Marius Șumudică a încercat să le explice jurnaliștilor la ultima conferință de presă gesturile golănești făcute la adresa fanilor Stelei, la meciul din Cupa Ligii de la Pitești (1-0). Antrenorul Astrei speră să scape de o nouă suspendare din partea Comisiilor FRF, care au demarat o anchetă. 

"Orice gest al meu e interpretat. De când intru pe teren trebuie să stau drept, să îmi iau poziția. Dacă am ajuns să analizăm orice gest, va fi plină Comisia de Disciplniă.

Sunt și alții care fac asta și nu se mai interpretează. Alții au scuipat, mă refer la jucători. E clar că sunt vânat de când ies pe pista stadionului. Sunt antrenori care s-au îmbrâncit și nu s-a sesizat nimeni.

Aveam o carie pe partea dreaptă, de asta am băgat mâna în gură. M-am aplecat la un moment dat, cică aveam o poziție indecentă. Mă uitam chiar spre arbitru. Asta e poziția maxi-taxi.

De acum trebuie să-mi iau poziția de salut și să am o conduită ireproșabilă. Stateam cu mâinile în vine, păi atunci Cârțu când se așeza jos ce făcea? Treaba mare? Nu înțeleg! Orice gest e interpretabil.

Când Cârțu stătea jos și se uita, ce să mai înțelegem? Că era la kilometrul 30 și avea probleme cu stomacul?", a zis Șumudică la conferința de presă.

GESTURILE LUI ȘUMUDICĂ

 Operațiunea CARIA

713449 alx2329

Poziția maxi-taxi

713457 alx2434

Problema lui Cârțu cu stomacul 

sorin cartu thomas campean mediafax

Gestul rămas neexplicat de Șumudică :) 

713452 alx2404

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (29)
popescu222
popescu222  •  19 Martie 2016, 00:40

Astia sunt “oamenii de fotbal” in ziua de azi - manelisti, derbedei, inculti. Ganea, Sumudica, Mutu, sotul prodancei si multi altii. Din pacate, presa sportiva ii promoveaza pt ca fac audienta, sunt “spumosi” si dau “replici savuroase”. Ce sa spuna “savuros” pt prostime un individ distins ca dl Ciorceri, de exemplu?...

ottobraun
ottobraun  •  18 Martie 2016, 19:20

are dreptate domnul Sumudica,atrenorii de valoare sunt vanati , nu ca manelistii si puscariasii!

1549886841969085
Beny Adrian  •  18 Martie 2016, 18:29

acordati prea multa atentie unui tip fara bun simt la scoala care se zice ca o are si aceste gesturi sant peste inteligenta lui el e ,,meserias,,de rahova scolit in giulesti

Vezi toate comentariile (29)
Comentează
Close