FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL 1-1

GALERIE FOTO Ce nu s-a văzut la TV » Cum au reacţionat FCSB-iștii după semieşecul cu Viitorul

Articol de GSP - Publicat luni, 24 aprilie 2017 22:41

FCSB a obţinut doar un punct în disputa cu Viitorul, scor 1-1, ratând astfel o oportunitate enormă de a se distanţa decisiv în lupta la titlu. 

Copleşiţi de oportunitatea tocmai ratată, jucătorii roş-albaştri au părut dărâmaţi la finalul partidei, prăbuşindu-se pe gazon şi afişând mine vizibil deznădăjduite.

De altfel, Gnohere, Alibec şi Bălaşa au fost surprinşi având lacrimi în ochi, întristaţi de şansa pe care au irosit-o. 

Tehnicianul Laurenţiu Reghecampf a fost şi el afectat de remiza cu Viitorul, având o serie de reacţii nervoase la finalul partidei.

La celebra şedinţă tehnică de la jumătatea terenului, tehnicianul FCSB-ului a fost surprins ţipând la jucătorii săi, ţinându-le acestora un discurs agresiv.

Extrem de supărat de rezultat a fost şi MM Stoica, reacţia lui fiind extrem de sugestivă pentru a reliefa starea de spirit din cadrul echipei. 

De cealaltă parte, Gică Hagi a salutat fanii roș-albaștrilor.

  • Cu trei etape înainte de final, FCSB e lider, cu 38 de puncte. Viitorul e pe doi, cu 35 de puncte, în timp ce Dinamo se află pe trei, cu 33 de puncte.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
inginerul_reloaded
inginerul_reloaded  •  25 Aprilie 2017, 07:59
Postat de nebraska pe 25 Aprilie 2017, 05:52

Banati ma ***!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

corectu
corectu  •  25 Aprilie 2017, 07:51

Steaua si-a indeplinit norma de ratari pentru urmatoarele etape.Merita sa castige acest meci.S-a bagat si Radu Petrescu cu 2 penalty-uri nedate.Reghe,lasa-l unde era pe Tamas:pe banca.E"pericol"mare daca-l bagi in meciul cu Dinamo.Sau vrei sa castige nasul Contra?

zizu
zizu  •  25 Aprilie 2017, 07:42

aseara a venit circul iar in liga 1......! nasu si finul vor brat la brat sa ia banii de la uefa.....! vor urma cateva transferuri ce vor include si bani ptr rezultatele viitorului cu fcsb si ptr ca incurca adversarele fcsb

Vezi toate comentariile (17)
Comentează