FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

GALERIE FOTO » Claudiu Herea a fost dat afară de la Sepsi, dar îi merge perfect în viața privată: și-a tras o "bombă" sexy!

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 ianuarie 2018 12:17

Venit în vară ca "salvatore della patria" la Sepsi, Claudiu Herea nu a fost jucătorul pe care și-l doreau oficialii din Covasna. Acesta a avut evoluții modeste, iar în ultima parte a anului prindea din ce în ce mai greu locul de titular.

Chiar dacă pe plan profesional nu mergeau toate ca la carte, mijlocașul de 27 de ani a punctat în viața privată! A cunoscut o tânără, Elena Alina Cîrstea, cu care are o relație de mai bine de șase luni. Cei doi sunt îndrăgostiți peste măsură, bruneta luând decizia de a se muta alături de Claudiu la Brașov.

Mereu împreună, cei doi și-au oficializat relația virtual! Au postat zeci de poze împreună și au primit imediat aprecieriele prieteniilor. Claudiu și Elena au petrecut și trecerea în noul an împreună, alături de Ovidiu, fratele mijlocașului și soția acestuia.

Și cum Claudiu a reușit să marcheze doar în viața privată, acesta a primit și o veste proastă la început de 2018. Cu doar câteva zile înainte ca Sepsi să plece în primul stagiu de pregătire al iernii, jucătorul a fost anunțat că nu mai intră în planurile antrenorului, iar conducerea urmează să discute cu acesta reziliezea contractului scandent în iunie 2020!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează