FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

GALERIE FOTO Colegii îl acuză pe Nemec: "A făcut-o intenționat" » Motivul incredibil pentru care atacantul este suspectat

Articol de - Publicat sambata, 04 noiembrie 2017 09:21

Adam Nemec va absenta diseară, suspendat fiind, atacantul de 32 de ani rămânând acasă. N-a dorit să facă deplasarea la Mediaș alături de coechipieri, cu toate că au fost cazuri când jucătorii au însoțit echipa chiar dacă au fost indisponibili.

Iubita slovacului, Zuzana Kollarova, este din nou în Capitală, iar fotbalistul a preferat să stea alături de fosta Miss Univers Slovacia 2016. [Vezi galeria foto incendiară de mai sus]

Cei doi s-au relaxat zilele trecute atât în parcul Herăstrău, cât și într-un mall bucureștean. În schimb, coechipierii consideră că Nemec a luat intenționat al patrulea cartonaș galben cu Viitorul (0-4), ca să nu facă deplasarea de 6 ore cu autocarul și pentru meciul de la Mediaș.

Detalii despre decizia luată de Nemec, dar și despe viitorul fotbalistului în România citește în ediția tipărită sau cea digitală a Gazetei Sporturilor!

Alte subiecte exclusiv print:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (45)
haideusicfr
haideusicfr  •  04 Noiembrie 2017, 20:49

Decat o bauta cu colegii ,mai bine amor cu domnisoara.

fangigi
fangigi  •  04 Noiembrie 2017, 19:48

Forza Adam! Mai bine marcheaza la Zuzana decat la Medias! :)))Pt miss Slovacia ce galben? Merita sa iei rosu direct!!:)))

haideusicfr
haideusicfr  •  04 Noiembrie 2017, 19:38

Foarte bine."Unde dragoste nu e ,nimic nu e" canta Gheorghe Gheorgiu odata...

Vezi toate comentariile (45)
Comentează