FOTBAL  »  Superliga  »  CANTONAMENT

Galerie foto de senzaţie cu jucătorii Rapidului » Giuleştenii pregătesc returul prin antrenamente în noroi

Foto: Ștefan Constantin +20   FOTO
Foto: Ștefan Constantin

Articol de GSP - Publicat marti, 27 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 27 ianuarie 2015 16:45

Rapidul se află în cantonament în Grecia, acolo unde se pregăteşte pentru returul Ligii 1 şi speră să vină cu forţe proaspete pentru a se salva de la retrogradare.

"Lanterna roşie" a campionatului se pregăteşte pe un teren pe care iarba este la mare căutare în zona porţii, ceea ce se poate vedea şi în galeria foto.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
para.para
para.para  •  28 Ianuarie 2015, 00:31
Postat de cipet pe 27 Ianuarie 2015, 23:22

asta da stire,vezi sa nu-ti vina o "Lanterna roşie" in cap,altfel esti un gazetar de mare viitor.vad ca ai schimbat si titlul,se pare ca te-a lovit putin lanterna,continua asa,esti pe drumul cel bun.

Lasa-l, nu-l intimida. Oricum a facut eforturi incredibile, fabuloase, halucinante si socante (tu a-i face asa ceva? n-o sa-ti vina sa crezi) sa publice si el 2 randuri, intr-un site de sport, intr-o tara cica europeana.

cipet
cipet  •  27 Ianuarie 2015, 23:22

asta da stire,vezi sa nu-ti vina o "Lanterna roşie" in cap,altfel esti un gazetar de mare viitor.vad ca ai schimbat si titlul,se pare ca te-a lovit putin lanterna,continua asa,esti pe drumul cel bun.

scandautor
scandautor  •  27 Ianuarie 2015, 18:05
Postat de dankressman.1.1.1.. pe 27 Ianuarie 2015, 17:40

Astia se dau cu noroi pe fata sa para mai albi! Normal ca le place in noroi...

Intrebarea e cum vrei sa pari tu de te dai atat de mult cu k.ha.ka.t pe limba.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează