FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

GALERIE FOTO Ea e femeia care a încins spiritele în vestiarul FCSB-ului! Imagini incendiare + reacția lui Becali: "A avut vreo 20 de fotbaliști la activ"

Articol de GSP - Publicat luni, 06 noiembrie 2017 20:37

Situația nu e tocmai roz în vestiarul FCSB-ului, după dezvăluirile făcute de Ada Hululei, care a dezvăluit că a avut o relație cu Ovidiu Popescu.

Gigi Becali a confirmat acest lucru și a ținut să clarifice situația. Mai mult, șeful FCSB-ului a spus că tânăra are mai mulți fotbaliști pe lista cuceririlor.

"Nu am eu treabă cu povestea asta. Jucătorii pot face tot ceea ce vor în timpul liber, dar să nu afecteze imaginea clubului. Am auzit şi eu că fata asta a avut vreo 20 de fotbalişti la activ. Ce să-i faci…nu e treaba mea.

Ovidiu Popescu i-a spus lui Meme ca să-mi transmită că îi pare rău, că toată povestea s-a întâmplat înainte să ajungă la Steaua şi că totul s-a terminat.

Ce să-i fac? Nu e treaba mea atât timp cât nu afectează echipa. Am auzit că o să ia 3.000 de euro de la Dan Capatos să meargă la TV ca să povestească totul. Eu nu am nicio problemă cu băieţii mei. Pot face tot ce doresc. Mă deranja dacă mergeau în cluburi, dacă pierdeau nopţile sau stăteau să bea”, a spus Gigi Becali pentru Fanatik.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
hannah.robinson
hannah.robinson  •  07 Noiembrie 2017, 08:35

De 20 știe Gigi...

1610711385807044
Misu Mihai  •  07 Noiembrie 2017, 08:17

:)) Ce fata are !!!!!!

inginerul_reloaded
inginerul_reloaded  •  07 Noiembrie 2017, 07:55

un articol in care este vorba despre femei si sex.in niciun caz nu este despre dinamovisti(*** ,petreceri bahice si meciurile lui Leipzig).

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează