FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - ASA TÂRGU MUREȘ

GALERIE FOTO EXCLUSIV Scandal la pauza meciului dintre Botoșani și ASA » Dan Alexa a sărit la arbitri și la Leo Grozavu: "A fost un arbitraj prost"

Foto: Ionuț Tabultoc (Gazeta Sporturilor) +4   FOTO
Foto: Ionuț Tabultoc (Gazeta Sporturilor)

Articol de GSP - Publicat luni, 29 august 2016 22:25

Leo Grozavu și Dan Alexa s-au luat la ceartă la pauza meciului dintre FC Botoșani și ASA Târgu Mureș.

Alexa s-a dus glonț la arbitrul central imediat după fluierul final al primei reprize pentru a-i reproșa numărul prea mare de minute cu care a prelungi prima parte.

Dan Alexa a fost nemulțumit că Bordeianu a marcat în prelungiri golul cu care FC Botoșani a redus din handicap și a intrat la cabine cu scorul de 1-2.

După ce a terminat cu arbitrii, Alexa s-a îndreptat către Leo Grozavu cu care s-a luat la ceartă, gesticulând amenințător. După pauză, botoșănenii au întors scorul, 3-2.

"FC Botoșani e o echipă bună care joacă foarte bine acasă, dar momentul psihologic a fost când am luat gol în prelungirile primei reprize. A fost un arbitraj prost al domnului Rădulescu. Suntem într-o situație foarte grea. Cu domnul Grozav n-a fost nimic, mi-a părut rău că ei trebuiau să ia roșu când noi aveam 2-0", a declarat Dan Alexa la Dolcesport.

"Nu știu ce nemulțumiri are Dan Alexa. Nu știu de ce au fost așa de nervoși. Nu cred că trebuia să luăm roșu. Eu sunt calm și când sunt nervos" Leo Grozavu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
485809194904413
Costel Tudor  •  30 August 2016, 09:54

ASA Tg. Mureș , daca vrea sa scape de retrogadare ,trebuie sa renunțe urgent la *** Alexa care nu are nici o legătura cu meseria de antrenor !!! Acest *** este mare specialist in manele .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zidane92
zidane92  •  30 August 2016, 09:51
Postat de travka pe 30 August 2016, 09:10

bine ca nu a sarit prea tare la Grozavu ca poate ii rupea picioarele si dupa sarea in carje pletosu asta *** alexa, mare antrenor =))) faliment si retrogradare scrie pe el, carte de vizita de rapidist hahahha

Vezi ca e impresariat de sefa voastra prodanca si nu se stie cand vine ordin de la palat sa il iubesti pe omul ei alexa!

1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  30 August 2016, 09:48

Cocota aia masculina și *** de...grozavu (de ***desigur!) atâta stie:scandal și sa dea *** la arbitri pentru un arbitraj de...casa!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează