FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOŞANI

GALERIE FOTO FC Botoşani s-a reunit » Un sîrb în probe

Articol de - Publicat miercuri, 07 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 07 ianuarie 2015 18:11

Lotul echipei FC Botosani s-a reunit, miercuri dupa-amiaza, la stadionul Municipal, dupa care s-au antrenat la Sala Polivalenta "Elisabeta Lipa".
La prima strigare a conducerii au lipsit jucatorii de culoare, dar a ajuns si un fotbalist aflat in probe, de origine sarba, care joaca pe postul de fundas central.  Aleksandar Susnjar are 19 ani si a evoluat la Ekranas Panevezys, in Lituania.
Jucatorii pregatiti de Leo Grozavu spun ca s-au intors cu ganduri bune pentru a avea un retur mai bun decat in 2014.

Ne aşteaptă o perioadă care nu-i place niciunui sportiv dar nu putem juca la nivelul la care suntem fără această pregătire. Urmează un cantonament montan după care un cantonament mai lejer, cu meciuri multe. Ne-am întors cu gânduri frumoase şi cu speranţa că anul acesta va fi mai bun decât 2014. Nu ar fi rău să fie cel puţin ca 2014. Liga I este obiectivul meu. Sunt echipe mult mai sus decât noi, din punct de vedere financiar şi pot avea obiectiv calificarea în cupele europene, a spus mijlocaşul Marius Croitoru.

Razvan Tincu crede ca daca se va munci mult si toti fotbalistii vor continua sa aiba evolutii bune, pot spera si la cupele europene.

Îmi doresc să avem o prestaţie mai bună decât am avut în turul campionatului şi să ne clasăm pe un loc mai bun decât anul tecut. Sunt sigur că în urma unei pregătiri foarte bune, vom reuşi acest lucru. Conjunctura ne poate duce chiar în cupele europene. Noi trebuie să ne vedem de treabă, să muncim foarte mult şi dacă vom continua pe linia asta, e posibil să obţinem şi un loc de cupe europene, a declarat fundaşul Răzvan Tincu.

Atacantul Attila Hadnagy mai are contract cu FC Botosani pana in vara, dar isi doreste sa dea cat mai multe goluri pana atunci si sa ajute cat mai mult echipa, iar apoi va discuta si despre o eventuala prelungire.

Am venit cu forţe proaspete. Vrem mai mult decât în turul campionatului. Am terminat pe şapte şi ne dorim o clasare mai bună. Nu vorbim de cupe europene. Conjunctura ne poate duce acolo dar nu cred că putem termina în primele patru. Dacă putem, surpriza va fi şi mai mare. Mai am contract până în vară, vreau să joc cât mai bine, să dau goluri, să ajut echipa să câştige. Încă nu am vorbit de prelungirea contractului. Să terminăm cu bine campionatul şi apoi vom vedea, a precizat Attila Hadnagy.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
dash.berlin
dash.berlin  •  02 Februarie 2015, 00:11

da da...bafta ...

r0bertel
r0bertel  •  08 Ianuarie 2015, 20:13

Bafta baieti!Sa aveti un retur cat mai bun!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează