FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - FCSB

GALERIE FOTO FCSB vinde bine! Stadionul CFR-ului s-a umplut la cel mai important meci din acest sezon » Cel mai huiduit stelist

Articol de - Publicat joi, 21 septembrie 2017 21:31

Transferurile pe bani mulți ale jucătorilor cu nume grele pe care le-a făcut Gigi Becali sunt o rețetă bună și pentru adversari. Oriunde merge FCSB în țară, arenele sunt pline.

Nici CFR-ul nu face excepție. Stadionul "Constantin Rădulescu" a fost plin. Aproximativ 20.000 de suporteri nu s-au speriat de ploaia mocănească începută înainte de meci și au venit să îi vadă pe Alibec, Budescu și restul colegilor lor.

Cu o oră înainte de startul jocului, la porțile stadionului din Gruia era o înghesuială așa de mare încât îți aducea aminte de meciurile cu miză din anii '90, când stăteai ore întregi în îmbulzeala de la intrare. De data asta n-a fost îmbulzeală, dar a venit FCSB, echipa care a transferat mai toate vedetele din fotbalul românesc.

Dică, inamic public

Tribuna a doua s-a umplut imediat, iar atmosfera a fost creată de boxele stadionului. Până a ieșit la încălzire trupa lui Dică. Toată frustrarea suporterilor clujeni adunată în perioada insolvenței, când investițiile și performanțele au lipsit, a dat o putere nebănuită unui cor asurzitor de fluierături.

Semn clar că Steaua nu e bine primită la Cluj și că vișiniii au tot ce îi trebuie unei echipe aflate pe primul loc. Un nou cor de fluierături și mai puternic a fost pornit de apariția lui Nicolae Dică pe gazon, cu toate că antrenorul FCSB a jucat la Cluj în 2010.

Paradoxal, odată cu fluierul de start, spectatorii s-au liniștit și peste arena ardeleană s-a așternut o liniște de teatru, întreruptă de cei 30-40 de fani steliști care s-au folosit de prilej pentru a se face auziți.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
gest
gest  •  22 Septembrie 2017, 19:05

Muresan zice ca sunt peste 16000 .. si voi scrieti ..20000 ..unde ii bagati pe toti .. nu stiu !

tihi
tihi  •  22 Septembrie 2017, 13:39

Cel mai huiduit fcsbist ar trebui sa fie mm stoica,datorita comportamentului arogant,cinic si ironic !! Lipsa de educatie si amprenta puscariei !!

zizu
zizu  •  21 Septembrie 2017, 22:09

al naibii! FCSP cica se vinde bine dar spectatorii o fluiera copios! sa mor de intelegi....!:)....cineva care e huiduit din toti bojocii cica e si dorit! marca gsp

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close