FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

GALERIE FOTO Femeile puternice din spatele campionilor » Imagini EXCLUSIVE din restaurantul unde s-a ținut petrecerea Astrei

FOTO: Alex Nicodim +9   FOTO
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat marti, 03 mai 2016 10:54

Astra a petrecut în familie până dimineața titlul câștigat în dauna rivalei Steaua. La petrecerea din restaurantul Perla din Giurgiu, majoritatea fotbaliștilor au venit însoțiți de neveste sau de iubite. 

Alibec a fost excepția, golgeterul giurgiuvenilor venind alături de mama lui, care îi stă alături în mare parte. Antrenorului Astrei i-au fost alături soția și cei doi copii ai lui. "E și trofeul fiului meu. El mi-a scris discursul de la final", a precizat, mândru, Șumudică. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (27)
comabi
comabi  •  04 Mai 2016, 20:33

Daca tot merge mai departe Del Potro, de ce sa n-o faca si Sorana :)?

435248323333261
Mercea Mercea  •  04 Mai 2016, 10:37

pentru acela care face referire la cfr.care fluieras i-a ajutat sa castige meciul cu as roma pe stadio olimpico? dar sa- bata pe manchester united pe propriul stadion? dupa umila mea parere cfr a fost o adevarata campioana intrun fotbal care atunci tindea spre insanatosire.ce a urmat de atunci...campionate luate cu japca de o echipa penala,condamnata cu suspendare de TAS si umilinta pentru fotbalul romanesc.

wertus
wertus  •  04 Mai 2016, 03:08
Postat de zarqa pe 03 Mai 2016, 15:28

Prin cîștigarea titlului, cu Astra Giurgiu, M.Șumudică este un Claudio Ranieri al României. Astra Giurgiu = Leicester ! Astra Giurgiu a jucat (aproape) în toate meciurile un fotbal de calitate. Unii acuză că giurgiuvenii ar fi fost ajutați de ”fluierași”. Poate în jocul acela cu ”olteanu” la centru, dar în rest ??? Steaua, de trei ori, și CFR Cluj, de două ori, au câștigat titlul campionatului românesc numai cu ajutorul arbitrilor. Un singur ex. În 2006-2007 Rapid se ”bătea” la titlu cu Steaua și cu trei etape înainte de final Gigi B. plătește regește pe Anton Helesteanu (Iași), cu 25 000 euro, ptr a scoate pe giulesteni din cursă. La jocul Jiul Petrosani -Rapid B. moldoveanul elimină 5 (cinci) rapidiști în primele 25 de minute !!!!!!!! T.Helesteanu nu a primit absolut nici o sancțiune, nici măcar avertisment. Gigi a fost (mereu) ajutat de Corleone -Mitică Dragomir și Nașu -Sandu.

baiatu CFR Cluj a castigat toate campionatele pe bune unele chiar impotriva arbitrilor nu pot sa uit in campionatul din 2007-2008 castigat de altfel ,meciul dintre Steaua si CFR Cluj cand Tudor i-a facut praf pe clujeni , Exemplele pot continua dar e prea frumoasa bucuria castigarii trofeului si poate ca FCSB sa nu mai fie , nu simpatizez cu fosta Steaua dar ptr ca a castigat un trofeu international cine stie sa se infiinteze p noua echipa de CSA si apoi numai de bine ,oana atunci FCSB nu este Steaua Bucuresti

Vezi toate comentariile (27)
Comentează