FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

GALERIE FOTO Gabriel Tamaş a început antrenamentele alături de colegii săi: "Simt că joc de o viaţă la Steaua!" ;)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 21 ianuarie 2015 11:26

Noul jucător al Stelei, Gabriel Tamaş, a vorbit pentru prima dată despre acomodarea la noua sa echipă, despre cum decurge recuperarea sa de după accidentare. Acesta a acordat un interviu pentru siteul oficial al formaţiei din Ghencea, pe care îl redăm mai jos.

- Gabi, ai deja patru zile de cand te-ai alaturat lotului Stelei.
- M-am acomodat foarte bine, pe cei mai multi dintre ei ii stiam. Am senzatia ca as juca de o viata la echipa aceasta, sincer!

- Cum decurg antrenamentele pentru tine?
- Am gasit aici un preparator foarte bun, foarte profesionist, cu care am lucrat exact ce am lucrat la clinica de la Roma, acolo unde m-am recuperat dupa operatie. Stie foarte multe si imi place sa lucrez cu el. Este greu pentru mine, fiindca a trecut ceva timp de cand nu am mai lucrat organizat. Am facut deja febra musculara, dar asta este normal pentru pregatire. Incet-incet voi reveni la normal. Marti am iesit pentru prima data pe teren, am alergat, am facut cateva exercitii. Ma simt bine si nu ne grabim, fiindca mai avem o luna si ceva pana cand incepe campionatul.

- Cand te astepti sa fii apt de joc?
- Pregatirea oricum trebuia s-o fac. Mai am un mic deficit de masa musculara la piciorul drept, motiv pentru care am facut antrenamente in sala. Mai continuam asa si apoi voi intra pe teren. Dupa aceea voi face pregatirea fizica, pentru a ajunge la acelasi nivel cu colegii mei si, cand va fi asa, voi intra la antrenamentele cu echipa. Eu sper sa se intample cat mai repede, dar depinde si de ce vor spune medicul si preparatorul fizic.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
submarina
submarina  •  21 Ianuarie 2015, 15:28

Mult succes la Steaua si echipa nationala, Gabi!

polistul68
polistul68  •  21 Ianuarie 2015, 15:15
Postat de daweroirl pe 21 Ianuarie 2015, 13:54

Bravo Tamas,asta este declaratie de jucator mare!Nu toti au oua pt. asa ceva...se pare ca nu toti fostii dinamovisti sunt eunuci !

Cind va umplea frigiderul de carne, la fel gindeai ? Nu stiu cum sa-ti spun, dar vorbim de acelasi om...TAMAS...daca lingi acolo udne ai scuipat, nu insemna ca ai oua....sau paote pt tine, asa masoara valoarea "oualelor"....

juliusmad
juliusmad  •  21 Ianuarie 2015, 14:34

bine ma tamas, "caine pana la moarte" e doar vorba in vant :))

Vezi toate comentariile (21)
Comentează