FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA 4-1

GALERIE FOTO Greșeala pe care nimeni n-a observat-o la Derby! Debutantul Feșnic a comis-o în primele minute din repriza secundă

FOTO: Captură DolceSport +9   FOTO
FOTO: Captură DolceSport

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 decembrie 2016 13:53

Partida tur dintre Dinamo și Steaua din semifinalele Cupei Ligii a stârnit multe controverse. "Câinii" s-au impus cu 4-1, însă roș-albaștrii contestă arbitrajul. 

În minutul 47, la primul lui Derby condus, Horațiu Feșnic a luat o decizie ciudată. La o fază la care trebuia să-i acorde cartonaș galben lui Steliano FIlip, acesta i-a arătat avertisment lui Valentin Lazăr

Pe înregistrări s-a putut observa că Lazăr n-a avut nici o legătură cu acea fază, nici măcar nu a comentat decizia, doar s-a arătat surprins că Feșnic îi dă "galben" și chiar i-a atras atenția că a greșit. 

Nu i-a schimbat cu nimic decizia. N-ar fi fost o problemă atât de mare dacă Steliano Filip n-ar fi luat cartonaș galben în minutul 53, iar pentru el ar fi fost al doilea. În acel minut, scorul era 1-0 pentru gazde. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (52)
daculliber
daculliber  •  24 Decembrie 2016, 02:30

*** de la GSP au ajuns sa dea o noua interpretare notiunii de timp: faultul lui Filip a fost facut in min 47 (desi atit el cit si Lazar au atacat mingea, prinzindu-l intre ei pe prefacutul de Popa, care dupa ce se tavalea de mama focului, in secunda doi era in picioare si numai bun de fuga), deci in acel minut Filip nu avea cartonas galben...*** frustrate care scriu pe aici, argumenteaza ca Filip ar fi fost eliminat pt un eveniment care nu se intimplase inca (galbenul din min 53)!?!?! Asta-i cea mai tare logica "made by GSP"!!! Pai de dragul argumentului, bai baieti, daca Filip lua galben in min 47 (si nu Lazar), atunci poate Filip ar fi jucat mult mai prudent si nu mai lua cartonasul din min 53, nu? Sau poate Filip se accidenta in min 52 si era inlocuit de Romera, si atunci nu mai apuca min 53, nu? Nu, n-avem cum sa stim dragi gsp-isti fcsb-isti, pt ca daca ar fi existat dreptate pe lumea asta, voi nu ati fi ajuns "jurnalisti"...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mannecken
mannecken  •  24 Decembrie 2016, 01:34

4-1 a observat cineva? Cred ca s-au scris vreo 30 de articole în GSP dupa meciul asta si este foarte bine. Cel care a scris acest articol este stelist cumva? Meciul nu s-a terminat la 1-0 cum scrie pe ecran.

marius969
marius969  •  23 Decembrie 2016, 21:43

***, *** *** ca sa gasiti ceva cu care sa puneti la indoiala victoria dinamovistilor??? ***, ***......***!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (52)
Comentează