FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC VOLUNTARI 2-1

GALERIE FOTO » GSP are momentul penalty-ului pe FCSB » Cum arată faza în care Balauru l-a faultat pe Tănase

FOTO: Cristi Preda +4   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 17 iulie 2017 10:05

FCSB a câștigat greu meciul de pe teren propriu cu FC Voluntari, scor 2-1, golul victoriei fiind înscris în prelungiri, de Dennis Man.

În minutul 34, centralul George Găman a acordat un penalty pentru FCSB, după ce portarul Dragoș Balaru l-a faultat în careu pe Florin Tănase.  Budescu a transformat fără emoții și a marcat primul gol pentru FCSB.

Decizia luată de arbitru a fost contestată de cei de la FC Voluntari, spunând că între portar și atacant nu a fost contact. Totuși, o serie de imagini GSP arată că decizia luată de Găman a fost una corectă.

Fotoreporterul Gazetei Sporturilor, Cristi Preda, a surprins exact momentul intervenției lui Balauru la Tănase, contactul dintre cei doi fiind unul evident.

6
a fost nota primită de arbitrul George Găman din partea Gazetei Sporturilor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (104)
ce_face_baietii
ce_face_baietii  •  17 Iulie 2017, 20:37
Postat de Costel Tudor pe 17 Iulie 2017, 17:08

Echipa puscariasilor si-a inceput "recitalul" inca din prima etapa !!!

Si te oftici ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tandd
tandd  •  17 Iulie 2017, 17:17
Postat de grandetorito pe 17 Iulie 2017, 16:18

Acum daca o jumatate refuza sa accepte realitatea, evident ca vor exista pareri contradictorii. Portarul s-a hazardat si a gresit. Alunecarile in careu sunt foarte foarte riscante si nu se fac decat daca esti 110% sigur ca atingi balonul. In cazul de fata, aparatorul era la juma de metru de minge, iar contactul este evident. Ma mir ca au fost necesare reluari, poze si parerile specialistilor pe aceasta faza.

nici nu era nevoie de vreo reluare,nu orice alunecare in careu e penalty,poate doar daca se petrce in careul adverirsarilor fcsb.Tanase se misca inspre stanga cand mingea e de fapt in dreapta.ce protejeaza el acolo?linia de 6m poate.Este simulare de cartonas galben asta si de aia ne umplem de penibil cand jucam cu altii ca suntem invatati sa primim penalty la faze de genul asta

485809194904413
Costel Tudor  •  17 Iulie 2017, 17:08

Echipa puscariasilor si-a inceput "recitalul" inca din prima etapa !!!

Vezi toate comentariile (104)
Comentează