FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

GALERIE FOTO Ignorați în București, asaltați în provincie! Steliștii, așteptați de zeci de fani după meciul de la Severin

FOTO Cristi Preda +6   FOTO
FOTO Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 februarie 2017 09:46

Steaua nu mai reușește să adune foarte mulți fani la meciurile de pe teren propriu, însă de fiecare dată când merge prin țară umple arenele echipelor pe care le întâlnește. 

Ieri, după meciul câștigat cu CS U Craiova la Severin, scor 2-1, steliștii au fost asaltați de fani care le-au cerut autografe. 

Denis Alibec și Gabi Tamaș au fost preferații fanilor. Spre deosebire de alte dăți, steliștii au fost bine dispuși. 

Au stat și s-au pozat alături de aceștia, dar au și împărțit câteva zeci de autografe. Steaua s-a impus la Severin în fața celor de la CS U Craiova, scor 2-1. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
observator_federal
observator_federal  •  19 Februarie 2017, 22:45

Doamne feteste sa fi fost aseara "asaltati" FCSBistii (scuze daca se numec altfel, eu asa le zic ca asa le zice si "stapanul" lor) la Turnu Severin! Ia intrebati-l pe Tamas ce a mai achizitionat de la publicul severinean..

178288629309614
Eduard Girnita  •  19 Februarie 2017, 13:52

Ce zeci, sute, mii,zeci de mii,ce mai toata tara este la picioarele fcsb-ului! Vai de capul vostru de jurnalisti de doi bani!

balauru48
balauru48  •  19 Februarie 2017, 13:36

Wow, zeci de fani, wow!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează