FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

GALERIE FOTO Imagini impresionante! Gest emoţionant la finalul meciului Viitorul - Steaua

Articol de GSP - Publicat luni, 21 martie 2016 09:22

Gazeta Sporturilor de astăzi a publicat un material inedit de la finalul confruntării Viitorul - Steaua, scor 1-3.

Fotoreporterul Gazetei Sporturilor, Alex Nicodim, l-a surprins sâmbătă noaptea pe Sulley Muniru rugându-se într-un colț, retras de ceilalți.

Ghanezul de 23 de ani nu pierde niciun moment spre a-și alimenta și latura spirituală. Indiferent de situație.

Mijlocașul roș-albaștrilor și-a așezat covorașul pentru rugăciuni, și-a dat jos șapca, s-a descălțat, și-a pus lângă el telefonul și căștile audio, având câteva momente de împlinire spirituală înainte de a se alătura echipei pentru drumul de întoarcere către București.

Citeşte în Gazeta Sporturilor de astăzi şi pe platforma Gazeta Digitală toate detaliile despre Sulley Muniru şi toate mesajele pe care le transmite pe reţelele de socializare.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează