FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

GALERIE FOTO Imaginile zilei după ședința dinamovistă de la MAI » Cum a fost surprins Mutu la plecare :)

FOTO: Alex Nicodim +7   FOTO
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 august 2017 14:25

Adrian Mutu, directorul general al lui Dinamo, a oferit faza zilei la plecarea de la ședința de la Ministerul de Interne pe tema stadionului Dinamo.

Mutu a uimit asistența și n-a mai ținut cont că venise îmbrăcat "țiplă", foarte elegant, cu vestă pe sub sacou. Oficialul dinamovist a fost surprins de fotoreporterul Gazetei Sporturilor sărind un gard metalic, de aproximativ 1 metru, în parcarea Ministerului, pentru a ajunge mai repede la mașina lui. 

Mutu a vorbit mai întâi cu fanii dinamoviști, iar după aceea a mers către automobil, trecând cu lejeritate peste obstacolul care i-a apărut în cale.

"Noi ne-am dat seama că trebuie să avem încăpățânare și să facem acest stadion. Sunt soluții. O să vedeți. Se poate face stadionul în altă parte, chiar și în complexul nostru. Sunt bucuros. Fanii să aibă încredere. Dinamo va avea stadion", a spus Mutu la ieșirea din sediul MAI.

Citește și: S-a încheiat întâlnirea de la MAI pentru stadionul lui Dinamo » Verdictul celor 4 care au participat, Mutu, Iagăr, Negoiță și ministrul Carmen Dan. Badea le-a tras clapa!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
kingdom.of.jerusalem
kingdom.of.jerusalem  •  09 August 2017, 19:03

Campionii!

kingdom.of.jerusalem
kingdom.of.jerusalem  •  09 August 2017, 19:03

Hai Dinamo!

saviola3_4
saviola3_4  •  09 August 2017, 16:41
Postat de zecs93 pe 09 August 2017, 16:28

Eu n-as vorbi de sef de galerie cand pe al vostru l-au saltat mascatii ca facea afaceri ilegale cu interlopi sau mai stiu eu ce trafic de arme, da da, ala cu nume de MUSTATA........... macar asta nu a facut puscarie,sunteti din toate punctele de vedere un club de puscariasi, se pare ca ce face stapanu vostru, fac si angajatii si poate si fanii candva :))) mai sti ?? :))))))

da ma si elias sau mihnea au fost arestati, eu vorbeam de faptul ca frustratii care conduc fostul pch,actual pn, adica mihnea asta, statea in fata televizorului si comenta meciurile stelei in europa, mai multi invita dinamovisti sa fie alaturi de el, cica sa rada sa astea:) sa-mi zici mie cand o sa faca dorin taban sau mustata asa ceva!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează
Close