FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

GALERIE FOTO Întăriri pentru noul sezon! Patrick Petre, deturnat din drumul spre CSM Poli Iași » Un fost "astral" a semnat și el

Articol de GSP - Publicat luni, 19 iunie 2017 16:56

Dat ca sigur la CSM Poli Iași, Patrick Petre a ajuns în cele din urmă la Sepsi Sfântu Gheorghe, care l-a luat sub formă de împrumut de la Dinamo. 

Mijlocașul de 20 de ani nu a fost oprit de Cosmin Contra în lotul pentru viitorul sezon, iar Dinamo a decis să-l împrumute la un alt club din Liga 1. 

Fotbalistul a fost prezentat deja pe site-ul oficial al formației din Sfântu Gheorghe. 

19 meciuri
și două goluri a adunat Patrick Petre la Dinamo 

Tot azi, la Sepsi Sfântu Gheorghe a fost prezentat și fundașul Cristian Oros (32 de ani). Fostul jucător al Astrei și al Rapidului a venit din postura de jucător liber de contract. 

65 de meciuri 
a adunat Oros la Astra Giurgiu, pentru care a punctat de 2 ori 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
anton40
anton40  •  19 Iunie 2017, 21:35

Petre o sa arate el cine este!Are tupeu si stie cu mingea.Sa nu mai vii niciodata la Dinamo cat este Contra si Negoita.Succes Patrick!

blatistu49
blatistu49  •  19 Iunie 2017, 20:39

ii slab si la fotbal si la bautura oricum BADEA le taie si apa si lumina la sechestrati

bakunin
bakunin  •  19 Iunie 2017, 20:00

chestia aia de sub sapca e patrick - spaima firelor de iarba?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează