FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FC BOTOȘANI 1-3

GALERIE FOTO A căzut în cap! :D » "Perla Ligii 1" a irosit o ocazie uriașă și s-a făcut de râs

FOTO: Captură TV Dolce Sport +5   FOTO
FOTO: Captură TV Dolce Sport

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 august 2017 22:35

Secvențe amuzante în Voluntari - Botoșani (1-3) cu Olimpiu Moruțan, puștiul de 18 ani curtat intens în această vară de FCSB și CFR Cluj. 

În mintul 47, la 2-1 pentru moldoveni, în urma unui atac prelungit al botoșănenilor, orchestrat de Golofca, mingea a ajuns la Moruțan, care se afla într-o poziție extrem de bună de a marca.

Inexplicabil, "perla" lui FC Botoșani s-a împiedicat lamentabil, a ratat contactul cu mingea și a căzut în cap! (vezi galeria foto)

La doar patru minute de la ratarea uluitoare, Costel Enache l-a schimbat pe Moruțan cu  Lorand Fulop, cel care a reușit golul trei al moldovenilor. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (90)
963242023697129
Eugen Eugenescu  •  05 August 2017, 13:02

Morutan este o perla falsa ! Anumita interese il umfla cu pompa,dar valoare...cam putina ! E foarte bun pentru liga a doua.

king.baldwin
king.baldwin  •  05 August 2017, 10:41

*** singurul vostru atu este acela că NU AȚI CĂZUT CU ECHIPE PUTERNICE, nu că le-ați fi învins, aroganți bâlbâiți și sfertdocți ce sunteți! Dar așa sunteți voi fcsbuciștii, nu sunteți proștidestul dacă nu sunteți șifuduli! O sa vă bată D-zeu, *** ce sunteți!! Jucati în fiecare an in Ch. League pe blaturile lui Deaconu, nu pe valoare, *** sunteți!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zizu
zizu  •  05 August 2017, 09:10
Postat de sadiku pe 05 August 2017, 08:41

Bai bloc notes ai fost de plantom pe gsp ???

astia de la gsp chiar ne iau de fraieri....! pe langa faptul ca sunt unele nik uri pe care le folosesc non stop in 24 de ore ...mai sunt folosite si nik uri diferite dar exprimarea e aceeasi la indigo! ne modereaza pe noi ptr o ....***"iar ei scriu ce si cum vor dar musai in favoarea fcsb

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (90)
Comentează