FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

GALERIE FOTO "Lupii" şi-au stabilit cartierul general în Turcia » Au un program spartan cu două antrenamente pe zi!

Articol de GSP - Publicat joi, 15 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 15 ianuarie 2015 18:46

Fotbaliştii Petrolului au ajuns astăzi după-amiază în Antalya şi s-au cazat la hotelul Titanic din Lara, locul unde îşi vor petrece următoarele două săptămâni ale primului stagiu de pregătire din Turcia.

După un zbor cu escală la Istanbul, haita lupilor a aterizat în Antalya în jurul orei 16.00, iar după masă şi odihnă Mircea Rednic a programat un antrenament uşor, desfăşurat pe terenul central al bazei de pregătire aflată la 5 minute de mers cu autocarul. Tehnicianul Petrolului are la dispoziţie 22 de fotbalişti, din lot făcând parte, şi de această dată, juniorul Iulian Ilie. Alcenat va face joncţiunea cu restul coechipierilor în cursul zilei de sâmbătă, în timp ce Fanchone va continua recuperarea în Franţa şi se va alătura lotului abia în cel de-al doilea cantonament.

De mîine, ploieştenii vor intra într-un program strict, cu două antrenamente zilnice, Rednic dorindu-şi ca toţi elevii săi să fie apţi din punct de vedere fizic pînă la ora primul amical, programat joia viitoare în compania azerilor de la Neftci Baku. Vremea în Antalya s-a îmbunătăţit începând de astăzi, după cîteva zile cu ploi şi vijelii, semn că venirea lupilor în staţiunea de la malul Mediteranei a fost de bun augur. Mai mult, toată delegaţia Petrolului e sigură că va avea parte de vreme bună în continuare şi va trece cu bine peste aventura de pe Titanic.

* sursă fcpetrolul.ro

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
miki23
miki23  •  15 Ianuarie 2015, 21:12

La treaba baieti pregatitiva sa le dam la moie la toti stelemisti:)))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează