FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

GALERIE FOTO Miza meciului i-a aprins pe Miriuță și Reghecampf! Schimb dur de replici între cei doi în timpul partidei

FOTO: Raed Krishan +4   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 17 aprilie 2017 21:47

Prima repriză dintre CFR Cluj și FCSB a fost una în care nu s-a jucat foarte mult fotbal, însă nervii au fost întinși la maximum.

Cum miza este extrem de mare, cei doi antrenori, Vasile Miriuță și Laurențiu Reghecampf, au avut un moment în care au avut un schimb mai aprins de replici. Faza, care n-a fost surprinsă de camerele de luat vederi, a fost anunțată de comentatorul DolceSport, Cosmin Băleanu. 

Înaintea partidei, cei doi  tehnicieni s-au salutat și s-au îmbrățișat, dar schimbul mai aprins de replici nu le-a stricat prietenia. Camerele de luat vederi i-a surprins pe cei doi mergând împreună la vestiare, semn că a fost doar o neînțelegere de moment.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  18 Aprilie 2017, 07:01

Miza?în capul vostru afumat de...ierburi!Aranjament,circ ieftin și teatru pentru...prosti?în prestația celor doi care la final mai lipsea sa se pupe în cur unul pe altul pentru ca le-a ieșit ...mizeria!Și va mirați ca România se pregătește sa coboare în clasamentul Națiunilor pe locul...555???

valyomanyd
valyomanyd  •  18 Aprilie 2017, 05:23

Wow, ce articol tare ! Vrem mai multe :)))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează