FOTBAL  »  Superliga  »  DESZĂPEZIRE

GALERIE FOTO Mobilizare încredibilă la stadion! Finanțatorul a sărit în ajutorul celor de la Primărie: "Ne batem joc de fotbal"

Foto: Ionuț Tabultoc/Gazeta Sporturilor +3   FOTO
Foto: Ionuț Tabultoc/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 februarie 2017 13:08

Oficialii echipei FC Botoșani și angajații Direcției de Servicii Publice, Sport și Agrement, din cadrul Primăriei Botoșani, muncesc cot la cot pentru a deszăpezi stadionul Municipal.

Corespondentul GSP.ro de la Botoșani a mers la stadion în jurul orei 11:30 și l-a surprins pe finanțatorul Valeriu Iftime cu lopata în mână, muncind alături de angajații primăriei pentru a pregăti o suprafață de joc cât mai bună pentru partidă de diseară cu CSU Craiova.

"Nu ma fotografiați că nu de asta am venit aici", a fost prima reacție a oficialului botoșănean, care mai apoi a acceptat să discute despre situația în care se află terenul cu doar 6 ore înainte de meci.

"Îndepărtăm zăpada. Acum, temperatura nu mai este de -20 de grade Celsius și se pare că funcționează instalația. Tehnica bate natura. E la maximum instalația, însă nu prea are eficiență la -20 și cu zăpada pe ea.

E bine că măcar am făcut proba în condiții de frig maxim. În orice caz, s-au făcut efoturi. Mă gândeam că până la urmă, iarna nu se joacă fotbal. Iarna se dă cu sania. Ne batem joc de fotbal și de copiii ăștia acum. La -10 grade Celsius să alergi...", a spus Valeriu Iftime.

Noaptea trecută, la Sțatia Meteo Botoșani s-au înregistrat -26,3 grade la nivelul solului, iar în această dimineață a nins timp de câteva ore.

Meciul FC Botoșani - CSU Craiova se joacă azi, de la ora 18:00. Meciul va fi în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1524249190942629
Robert Staicu  •  12 Februarie 2017, 02:01

Cuvantul "dezapezire" din titlu nu exista in limba romana.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează