FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - UJPEST 2-0

GALERIE FOTO Motivul pentru care Marica n-a fost în lotul Stelei în victoria cu Ujpest. Cum a gîndit Reghe

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 ianuarie 2016 09:03

Steaua a învins ieri pe Ujpest într-un meci amical, scor 2-0, însă fără a-l folosi vreun minut pe Ciprian Marica.

Laurențiu Reghecampf a explicat motivul pentru care atacantul român în vîrstă de 30 de ani n-a evoluat în partida cu formația din Ungaria.

"Ne-am gîndit că ar fi mai bine ca Ciprian, plus ceilalți jucători care au nevoie de pregătire, să facă două antrenamente marți, în loc de unul ușor dimineața și amicalul de seară. Or să revină cu toții, dar mai avem probleme. Alex Chipciu, Filip, Alex Bourceanu, dar încet-încet le vom rezolva și pe acestea", a spus Reghecampf la Digi.

"Sînt sigur că Ciprian va juca cu siguranță în ultimele două-trei meciuri și va juca mai mult. Ceilalți, vom vedea. Urmează un program de recuperare, nici nu vrem să ne grăbim, nu vrem să facem prostii, sînt jucători importanți, jucători care ne vor ajuta la meciurile oficiale" Laurențiu Reghecampf

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
427278137453618
Walter Wicky  •  27 Ianuarie 2016, 17:40

Marica nu prinde echipa.Daca vine si Ivan,la

1062432440466057
Cojocariu Iosif  •  27 Ianuarie 2016, 17:33

Mai fratilor,mai sunt si alte echipe,alti antrenori,care joaca fara sa incerce sa transfere tot ce misca...bine...actiunea de PR a presei pentru fcsb este penibila si deplasata...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close