FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

GALERIE FOTO Noi imagini cu "Allianz Arena" de România » A început montarea nocturnei și a tabelei de marcaj

FOTO: Facebook +19   FOTO
FOTO: Facebook

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 martie 2017 13:34

Oltenii speră ca la sfârșitul verii stadionul din Craiova să fie gata, iar pentru ca acest lucru să se întâmple se muncește la foc automat.

Viitoarea arenă de 30.000 de locuri a Craiovei va fi gata în toamna acestui an, iar zilele acestea se lucrează în ritm alert. Potrivit oficialilor din Craiova, a început montarea tabelei de marcaj și a nocturnei.

În plus, s-a montat ultima parte de la Tribuna Oficială și se pune tocăria la loje și la hotel.

49.000.000 €costă noua arenă din Bănie, conform autorităților

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (37)
aius
aius  •  06 Martie 2017, 16:13

Poate ati luat si voi un franc,ptr.publicitate mascata,nu-i asa?!

aius
aius  •  06 Martie 2017, 16:12

,,Allianz,,Arena este numele unei firme de asigurari....ce treaba avem noi (oltenii)cu asta....gsp-ule?!

onduku
onduku  •  05 Martie 2017, 19:57
Postat de pol1iasi pe 05 Martie 2017, 14:46

Cu bani de la bugetul statului evident, adica de la toti fraierii romani...la Iasi de ce nu se face stadion?? De ce sunt eu obligat ca din impozitele mele, sa dau la stadionul oltenilor, daca eu NU VREAU acest lucru???

Banii astia nu erau bagati toti in Iasi, ci un procent mic. La fel si daca se face spital in Iasi, vin bani din toata tara. In inclusiv din Iasi bineinteles. Ce as vrea eu, e ca si Iasiul sa fie bagat in circuit! Daca as fi milionar, as face mult si pentru Moldova care e neglijata, la fel ca Dobrogea de fapt. Nu vad de ce ai fi invidios pe Oltenia!

Vezi toate comentariile (37)
Comentează