FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - JUVENTUS BUCUREȘTI 2-1

GALERIE FOTO Obscenități pe Bega: ce s-a întâmplat în minutul 51 al primului meci al etapei

FOTO: Captură TV Dolce Sport +5   FOTO
FOTO: Captură TV Dolce Sport

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 august 2017 19:49

Spiritele s-au încins la maximum pe Bega în timpul primei partide a etapei a patra, dintre ACS Poli și Juventus București (2-1). 

În minutul 51, la scorul 1-0 pentru gazde, în urma unui duel la cap, Cristi Bud, atacantul celor de la ACS Poli, s-a ciocnit extrem de violent cu un jucător al lui Juventus, spărgându-și arcada.

Arbitrul central Andrei Antonie a luat o decizie surprinzătoare, neacordându-i nici măcar "galben" jucătorului lui Juventus.

Decizia l-a înfuriat pe jucătorul timișorenilor Marius Croitoru, care a protestat vehement în fața centralului și a tușierului Daniel Mitruți.

Enervat de indiferența arbitrului tușier, Marius Croitoru a recurs la un gest obscen, arătându-i lui Mitruți degetul mijliociu atunci când acesta s-a întors cu spatele. 

Gestul lui Croitoru nu a fost pedepsit nici măcar cu cartonaș galben, deși centralul Andrei Antonie se afla la un metru de Croitoru! 

FOTO: Captură TV Dolce Sport

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
sakamoto
sakamoto  •  05 August 2017, 13:00

Pampalaule, tu nu vezi ce arbitraje obscene, sint impotriva lui Poli Timishoara, etapa de etapa? Surprinzator este ca in acest campionat, Poli Timishoara n-a mai fost ciordita de Mafiotzi cu vreo 15-20 de puncte...Motive se gasesc slava Domnului:inundatziile, caldura dogoritoare-in care sint obligatzi sa joace Poli Timishoara in fiecare etapa, de la orele 18-majorarea pensiilor nesimtzite, epidemia de rujeola, participarea dezastruoasa a militzienilor in EL, multele accidente rutiere soldate cu mortzi si ranitzi pe shoselele primitive ale Patriei, etc, etc. Ar trebui sa alerge de la ora 18, pina la orele 20 si 30, butoiul de grasime gino iorgulescu, impreuna cu ciracii lui, nu fotbalishtii din Liga Ororilor. Sa vada si ei nesimtzitzii cum este, sa alergi si sa te expui, pe o caldura ucigatoare. Hai Romania! Numai bine, rau la nimeni!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  04 August 2017, 21:19

hai sa facem o drama dintr-un deget mijlocaiu ridicat in timp ce etapa de etapa arbitrii fac meciurile praf si pulbere si totul e bine.

arsenie_b
arsenie_b  •  04 August 2017, 20:43
Postat de ovialex23 pe 04 August 2017, 20:32

Pt "arsenie_b". Pt spart capul adversarului, se ia cel putin galben. Dar voi, care sunteti ***...***, de unde sa stiti de regulament. Voi cistigati meciurile cu arbitrii, nu cu regulamentul de fotbal.

Prost mai esti ba.. hater fara creier

Vezi toate comentariile (7)
Comentează