FOTBAL  »  Superliga  »  AMICALE

GALERIE FOTO Petrolul a învins Viitorul cu 3-0, într-o partidă amicală! Ianis Hagi a fost titular

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 octombrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 11 octombrie 2014 16:28

Pauza compeţională le oferă posibilitatea antrenorilor de a juca partide amicale pentru a putea vedea la lucru jucătorii care au evoluat mai puţin în acest sezon.

Petrolul şi Viitorul au profitat de pauza prilejuită de meciul România-Ungaria şi au disputat o partidă amicală.

Meciul s-a jucat cu porţile închise, iar ploieştenii au cîştigat cu 3-0 în faţa echipei lui Hagi.

Golurile echipei antrenate de Gigi Mulţescu au fost marcate de Victoraş Astafei (minutul 34),  Kristian Ipsa (minutul 41) şi Rodrigo Pastorini (minutul 62).

Echipe de start:

Petrolul: Pecanha (46 Bolboaşă) – Beţa, Geraldo (cpt) (46 Gerson), Ipsa, Satli – Filip (56 Haddad), De Lucas (65 Peteleu) – Priso (46 Gallegos), Albin (62 Mareş), Teixeira (56 Pastorini) – Astafei (46 N’Koyi). Antrenor: Gheorghe Mulţescu

Viitorul: Buzbuchi – Benzar, Mamele, Mitrea (cpt), Piţ – Daminuţă (30 Marin), Pană – Andjelkovik, Bonilla, I. Hagi – Casap. Au mai evoluat: Balauru, Şeroni, Cârstocea, Cioablă, Neacşa, Vână, Boitoş, Hodorogea, Gheorghe, Coman, Mărkuş. Manager tehnic: Gheorghe Hagi

Au arbitrat: Ovidiu Oprea – arbitru; Constantin Pantilimonescu, Emil Mateescu – asistenţi (toţi din Ploieşti).

Mulţescu, mulţumit de pregătire şi joc
Lupii au trecut peste săptămâna extrem de încărcată, în care au avut 3 zile cu câte două şedinţe de pregătire, iar Gigi Mulţescu se declară mulţumit atât de acumulările din această perioadă, cât şi de prestaţia avută de elevii săi la amicalul cu Viitorul. ”Am încheiat o săptămână grea, în care principalul nostru obiectiv a fost pregătirea fizică, iar jocul cu Viitorul a fost un test reuşit. Au fost 3 zile de intensitate maximă, cu antrenamente solicitante şi consider că au fost câştiguri pe toate planurile. Cât privesţe amicalul de astăzi, am făcut un meci bun, ne-am creat ocazii, am atacat, însă am şi făcut unele greşeli, explicabile pe undeva, din cauza oboselii. E important ca jucătorii să-şi păstreze mentalitatea de învingători şi să se gândească la acest lucru în fiecare zi. Le-am spus că nu trebuie să mai pierdem niciun meci până la finalul campionatului”, a precizat antrenorul galben-albaştrilor la finalul disputei cu Viitorul.

Fanchone s-a accidentat, Marinescu a fost menajat
La amicalul cu Viitorul, Mulţescu nu a putut conta pe mai mulţi jucători din diverse motive. Din păcate, Jean-Alain Fanchone s-a accidentat la unul dintre antrenamentele din această săptămână, suferind o leziune musculară la gambă şi, cel mai probabil, nu va mai putea evolua până la finalul acestui an. Tehnicianul lupilor i-a menajat la jocul de astăzi pe Laurenţiu Marinescu şi Alberto Cobrea, în timp ce Soni Mustivar se află în perioada de recuperare şi s-a pregătit în sala de forţă. De asemenea, Mulţescu nu i-a avut la dispoziţie nici pe Toto Tamuz, Jean-Sony Alcenat şi Gevaro Nepomuceno, toţi 3 plecaţi la echipele naţionale.

* sursă: fcpetrolul.ro

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
utaaradan
utaaradan  •  11 Octombrie 2014, 18:54

si restul titularilor ce au fost ? aaaaa! trebuie amintita doar odrasla anagramatului ? a jucat de unul singur impotriva celeilalte echipe ?

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  11 Octombrie 2014, 18:27

Cu tot respectul si fara subiectivism Ianis Hagi jr este mai prost decat Adrian Mititelu junior...

playmaker
playmaker  •  11 Octombrie 2014, 17:51

Ce fain e sa ai pe tactu la o echipa din prima liga. L-am urmarit in cel putin 4 meciuri in intregime, pustiul e in cel mai bun caz mediocru. Ca el mai sunt 1000. Daca nu il chema Hagi nu era nici in nationala nici nu avea sanse la minute in liga intai. Pacat de marele fotbalist Hagi....pt. ca ce a ajuns.. nu prea place nimanui, se baga intr-una sa antreneze si nu in ligi secunde ci doar la varf, desi au spus-o mai multi specialisti in domeniu mai voalat ca e praf si o poate vedea oricine, dupa aia ii da cu blaturile cat il tin prieteniile de tare sa tina viitoru in prima liga iar acum isi promovoeaza si loaza peste tot si prin toti prietenii de pe la nationalele de juniori

Vezi toate comentariile (6)
Comentează