FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

GALERIE FOTO Putea fi starul lui Dinamo, dar a fost dat afară după ce și-a bătut un coleg! Uite cât de sexy este iubita lui

FOTO: Facebook +16   FOTO
FOTO: Facebook

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 ianuarie 2017 13:32

Adrian Mărkuș era unul dintre cei mai promițători atacanți de la Dinamo, dar a plecat înainte de a-și face debutul la echipa mare.

Atacantul s-a întors la FC Bihor după ce s-a luat la bătaie cu Cristi Bălgrădean, potarul de atunci al lui Dinamo, înainte ca echipa alb-roșie să câștige Supercupa, în 2012.  De atunci, atacantul de 24 de ani a mai evoluat la Kaspovari, Gaz Metan, Viitorul și Olimpia Satu Mare.

Markuș este într-o relație cu frumoasa Carla Angyus, cu care este logodit. Aceasta a studiat Administrația Publică și este una dintre cele mai frumoase iubite de fotbalist, fotografiile sale încingând imaginația bărbaților.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
fangigi
fangigi  •  03 Ianuarie 2017, 01:05

Asta e pentru premianti!

dumbojet
dumbojet  •  02 Ianuarie 2017, 13:07

*** Am si eu una bucata similara. Una peste alta eu sunt mnultumit de-a mea. Arata fabulos ( fara suparare, pitipoanca mea e mai buna decat pitipoanca ta) si eu nu o intreb cu cati a "pedalat". Intrebarea ar fi de prisos si nu ar aduce decat nervi fara rost. In incheiere, eu iti urez spor la treaba ! Fa bani ca altfel asta te lasa, chiar daca esti tolerant.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

itrobert
itrobert  •  02 Ianuarie 2017, 09:21

Dupa spusese gazetei, cluburile ar trebui sa aiba in vedere si "calitatile" iubitelor trecatoare ale fotbalistilor... In fiecare zi imi spun ca nu mai deschid gsp.ro si din lene/comoditate tot aici ajung... Intr-o buna zi, un articol de genul asta ma va scarbi in asa hal, incat am sa renunt cu adevarat... Ma *** care va autodefiniti ziariti, voi nu aveti ma rusine, nu va dor ochii cand cititi mizeriile pe care le publicati, *** Nu va e sila de voi?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează