FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

GALERIE FOTO Şampanie şi confetti pentru noua campioană a României! Steaua a primit trofeul pentru titlul 24

Foto: Alex Nicodim +13   FOTO
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat marti, 28 mai 2013 00:00 / Actualizat marti, 28 mai 2013 21:24

Steaua a cîştigat campionatul cu numărul 24 din istorie cu 5 etape rămase de disputat, iar astăzi a primit titlul de campioană, după victoria cu FC Braşov.

UPDATE / Bourceanu a fost ultimul care a primit tricoul şi medalia de campioni. Căpitanul Stelei a ridicat trofeul de campioană pentru sezonul 2012/2013.

UPDATE / MM Stoica şi Reghecampf nu scapă şi sînt udaţi cu şampanie de mai mulţi fotbalişti ai Stelei.

UPDATE / Începe premierea jucătorilor stelişti.

UPDATE / Managerul Stelei îi prezintă cu umor pe oficialii Stelei: Mache este "designerul echipei", şoferul autocarului este "adevăratul conducător al acestei echipe", iar bucătarul este "Pele al polonicului"

UPDATE / Steliştii primesc medaliile de campioni, iar MM Stoica este maestru de ceremonie. Managerul Stelei îi anunţă pe toţi jucătorii.

Fiecare jucător al Stelei a avut un tricou special pentru cîştigarea titlului, cu mesajul în "Victory" şi mare cu cifra 24, adică numărul de campionate obţinute în Liga 1. De asemenea, în locul literei "o" din mesaj era stema roş-albaştrilor.

Steliştii au început sărbătoarea pe teren, cu melodia preluată a celor de la Ţapinarii, "Sînt fericit şi mă simt bine".

Steaua a încheiat perfect sezonul, reuşind a 24-a victorie din acest campionat, 4-0 cu FC Braşov.

După meci, steliştii vor face un tur către Piaţa Constituţiei, unde se vor bucura cu fanii.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (84)
ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  28 Mai 2013, 22:50
Postat de djamorphis pe 28 Mai 2013, 22:24

Vrei sa-ti spun ceva, mi-e cam lehamite de acest campionat! M0flea vad ca tot prezice ce si cum. Hai ca incerc si eu una! Anul competitional urmator in Cupele Europene pentru Romania o sa fie UN DEZASTRU TOTAL pentru punctajul de coeficient!

dc domnule ? doar romania va di reprezentata in cupele europene de echipe de mare traditie europeana, de mare valoare europeana, cu un mare palmares european, astra, petrolul, pandurii... unele care, vorba lui valaah, nu sunt "rusinea romaniei".. uite na, vallahule, pohta ce ai pohtit. succes maxim (ca este nevoie) bine, el fiind mai miop, asa vede lucrurile..

djamorphis
djamorphis  •  28 Mai 2013, 22:31
Postat de djamorphis pe 28 Mai 2013, 22:24

Vrei sa-ti spun ceva, mi-e cam lehamite de acest campionat! M0flea vad ca tot prezice ce si cum. Hai ca incerc si eu una! Anul competitional urmator in Cupele Europene pentru Romania o sa fie UN DEZASTRU TOTAL pentru punctajul de coeficient!

Cu mentiunea ca daca ar castiga CFR Cluj Cupa Romaniei s-ar mai putea diminua acest dezastru, ei avand un numar de puncte consistent care ii tin cap de serie pana in grupe. Sa nu ma injure Petrolistii, insa eu prefer ca CFR-ul sa castige Cupa.

adrian84
adrian84  •  28 Mai 2013, 22:31

Mda, s-au intors civilizatii din pribegie. Pacat. Erau niste discutii civilizate despte fotbal. Se pare ca unii au alergie la asa ceva.

Vezi toate comentariile (84)
Comentează