FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

GALERIE FOTO Şocant! Filip nu se dezminte » Remarci misogine pe facebook: "Mă amuză că îşi dă cu părerea o fată despre fotbal" + Jigniri la adresa fanilor: "Mă înjură doi-trei beţivi de la Sud"

FOTO: RAED KRISHAN +2   FOTO
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat joi, 02 noiembrie 2017 23:43

Pus la zid după escapada bahică de la Piatra-Neamţ, criticat în direct de patron şi ironizat cu fiecare ocazie de suporteri, criza lui Steliano Filip pare că se adânceşte pe zi ce trece.

Fundaşul stânga de 23 de ani a fost abordat pe Facebook de o tânără de 20 de ani care îi reproşa evoluţiile slabe din ultima vreme, anunţă blitznews.ro.

Scos din minţi de mesajul primit, Filip i-a răspuns acesteia printr-o remarcă misogină: "Mă amuză că îşi dă cu părerea o fată despre fotbal."

Apoi, Filip s-a legat şi de fanii "câinilor", care l-au critcat constant la ultimele meciuri: "Crezi că îmi pasă că mă înjură doi-trei beţivi? Ăia de la Sud, crezi că îmi pasă de ei? Că sunt şi alţii nemulţumiţi, e normal, dar strict fotbalistic măcar am atitudine şi vreau. Eu ştiu ce înseamnă Dinamo", a fost mesajul dinamovistului.


*FOTO: Blitznews


*FOTO: Blitznews


*FOTO: Blitznews

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  03 Noiembrie 2017, 09:13
Postat de right_wing_resistance_romania pe 03 Noiembrie 2017, 00:16

Doamne ce fomisti de jurnalisti :)) Mai au sa-l faca nazist, xenofob si iar nazist. Auzi la ei...misoginism. A intrebat cumva Maria, ***

Filip e o parodie. Dar oricat ar fi de lucru slab, tot este deasupra oricarui fituicar de la ziarul lu' Peste invelit!

1456761317981106
Victor-ion Petrisor  •  03 Noiembrie 2017, 08:56

Gandește-te la următoarele : -ești un pericol permanent pentru propria echipă; - nu reușești o centare utilă pe faza de atac; - dai autogoluri inclusiv în meciuri importante;- respingi mingea, de regulă, în zona centrală, ceea ce este greșit; tragi la poartă de la mare distanță deși nimic din istoricul tău de fotbalist nu te recomandă pentru astfel de execuții; ești destul de slab în duelurile unu la unu; faci faulturi în zone ale terenului unde nu este recomandat sa utilizezi un astfel de procedeu; faci faulturi în careu; nu ai o viață extrasportivă propice marii performanțe. Deocamdată este suficient. Să nu uit : nu sunt fată.

pol1tehnicaiasi
pol1tehnicaiasi  •  03 Noiembrie 2017, 08:41

Cine vorbeste de betivi?? :))))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează