FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - STEAUA, DUMINICĂ, 15:30, DIGISPORT 1, LOOK TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

GALERIE FOTO Stadionul "Extensiv" a fost vandalizat de suporterii Universităţii Craiova » Mesaje dure la adresa Stelei şi a lui CS U

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 februarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 28 februarie 2015 16:13

Fanii Universităţii Craiova au recurs la un mod inedit de a protesta pentru că formaţia lor nu mai există, iar locul acesteia în Liga 1 a fost luat de CS U Craiova.
Oltenii vor juca duminică cu Steaua pe stadionul "Extensiv", dar suporterii Universităţii au vandalizat arena cu mesaje la adresa celor două formaţii.

"FCSB nu e Steaua, CSU nu e Ştiinţa" sau "Împotriva fotbalului politizat" au fost două dintre mesajele scrise pe gardurile stadionului unde Craiova va primi vizita Stelei.

CS U Craiova întîlneşte Steaua duminică, de la ora 15:30, pe stadionul Extensiv, într-un meci ce va conta pentru etapa a 19-a din Liga 1. Partida va fi în direct pe Look Plus, Dolcesport, Digisport şi în format liveTEXT pe GSP.ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (145)
granjan
granjan  •  01 Martie 2015, 22:59

Acum, trebuie sa ii intelegem si pe ei.. credeti ca e usor sa il ai mentor pe Mititelu si sa astepti pana cand va face brutarul echipa?

fcu1948
fcu1948  •  01 Martie 2015, 11:21
Postat de forza.stiinta pe 01 Martie 2015, 08:41

la modul cel mai obiectiv iti zic ca te inseli! Asa cum CSA a castigat procesul cu becali, la fel si CS Universitatea Craiova va castiga procesul cu FC, procesul este pe rol, dar va dura... in cazul steaua, a durat 5-6 ani. Ce o sa mai ziceti toti atunci?

Prostănacule, nu realizezi faptul că Mititelu a înregistrat la OSIM în urmă cu mulți ani, marca Fotbal Club Universitatea Craiova. Așa că lucrurile sunt extrem de simple - nimeni nu are dreptul să folosească denumirea Universitatea Craiova pentru activitatea fotbalistică, dacă nu are acceptul titularului mărcii. În concluzie, wcsu clona, tu și ceilalți sclaveți care faceți sapune la rât pe aici, o s-o luați în gură!

tiptil
tiptil  •  01 Martie 2015, 09:54

pentru a avea fotbal de calitate Timisoara, Craiova, Constanta, Pitesti trebuie sa aiba echipe de fotbal pentru ca altfel ramane Steaua si Dinamo si nu se mai uita nici draqu la televizor la meciurile lor. si revenind la discutia voastra Stiinta e o stare de spirit in care te regasesti si care te reprezinta. la fel ca in politica ai sansa sa alegi intre raul mai mic iar in acest moment raul mai mic este CSU pentru mine acest CSU este mai aproape de Stiinta decat a fost FCU cu mititelu, staicu si netoiu la un loc. Suntem liberi sa tinem cu cine vrem si sa ne bucuram de fotbal . Hai Craiova !!!!!!

Vezi toate comentariile (145)
Comentează