FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

GALERIE FOTO Steliștii, alături de copiii din familiile defavorizate

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 ianuarie 2016 12:13

Jucătorii Stelei s-au antrenat în această dimineață la Complexul Stejarii Country Club, unde au fost vizitați de un grup de copii ajutați de Fundația Real Madrid.

Aceștia au primit autografe din partea steliștilor și au putut discuta minute bune cu favoriții lor. Au făcut poze, iar la final cei mici au plecat acasă cu o amintire de neuitat. ”Ne bucurăm să aflăm că există oameni care ajută acești copii cu nevoi speciale. Steaua susține campania celor de la Real Madrid și consider că pot fi copii talentați printre ei și trebuie ajutați să facă ceva în viață.

M-au întrebat cum e să joci fotbal la un nivel înalt, cum e să te aplaude lumea, să îți ceară autografe. Le-am spus că este un sentiment foarte plăcut și că trebuie să muncească pentru a ajunge și ei în această postură. Ei muncesc foarte mult în viață, pentru că munca tot timpul cîștigă. Au nevoie de bani pentru mîncare și restul nevoilor și pentru asta muncesc foarte mult”, a spus fundașul Alin Toșca.

Copiii vin din familii defavorizate și sînt sprijiniți de Fundația Real Madrid pentru a nu fie siliți să renunțe la școală. Cei care doresc să îi ajute pot trimite un SMS la 8834.

"Cei mai mulți dintre ei sunt suporteri ai Stelei. Întîlnirea cu idolii lor e un moment care sper că îi va marca pozitiv și care îi va determina ca mîine la antrenament și la școală să joace mai bine și să învețe mai mult, în așa fel încît să aibă succes și o șansă la o viață mai bună.Ei își doresc întotdeauna să își cunoască idolii, pentru că ei fac sport. E o alternativă la educație și evident că întotdeauna vor să cunoască mentori, oameni care să aducă un plus în viața lor, să îi determine să evolueze. O parte dintre ei își doresc cu adevărat să ajungă fotbaliști, vor să ajungă ca Ronaldo, precum Chipciu, ca Bourceanu etc. Întîlnirea de azi cu siguranță le-a rămas în inimă"
Ania Nedelcu, coordonatoarea proiectului

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează