FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - STEAUA 1-3

GALERIE FOTO Trei lucruri care nu s-au văzut la TV la Viitorul - Steaua » Protestul continuă, fanii și hârtia igienică + suporterul-antrenor: "Lasă-i, bă, să joace"

Articol de , - Publicat duminica, 20 martie 2016 10:23

Ştiţi cum arată stadioanele din Anglia, care sunt aproape goale cu 30 de minute înainte de startul meciurilor şi apoi, brusc, toate scaunele sunt ocupate?

Aşa s-a întâmplat aseară la Ovidiu, doar că nu era un stadion de Premier League, ci unul de Liga 1, poziţionat pe câmp, într-un complex în care Hagi a investit peste 20 de milioane de euro şi unde nu numai fumatul, ci şi spartul seminţelor e interzis.

Spectatorii au avut parte de reprize de zăpadă în rafală şi de un frig surprinzător, -2 grade Celsius, pentru a doua jumătate a lui martie. Fanii au profitat din plin de tonetele cu cârnaţi vienezi, doar că vremea câinoasă i-a făcut să înlocuiască berea rece la pahar cu un ceai fierbinte. Înarmaţi cu fulare, eşarfe şi căciuli, majoritatea cu emblema Stelei, spectatorii au primit în picioare cele două formaţii, pe ritmurile celebrei melodii Simply the best, interpretată de Tina Turner.

"Bă, Chipciule, lasă-i, bă, să joace fotbal!"

Alexandru Chipciu a fost din nou ţinta preferată a suporterilor stelişti. Chiar dacă la începutul partidei a fost aplaudat de cei prezenţi la tribuna a II-a a micuţului stadion de la Ovidiu, mijlocaşul a avut parte de alt tratament după doar câteva minute de la startul partidei.

Chipciu a fost luat în colimator încă de la prima pasă greşită dată la adversar, iar fanii au "explodat". "Bă, Chipciule, lasă-i, bă, să joace fotbal! Nu-i mai încurca tu!", au strigat fanii către şeptarul campioanei.

 100 de bucureșteni la meci

Ieri, la Ovidiu, aproximativ 100 de fani din Peluza Nord au fost prezenţi la meci, dar şi-au continuat protestul pe care l-au anunţat încă de acum două săptămâni.

N-au cântat în niciun moment al partidei, dar i-au aplaudat pe jucătorii campioanei de fiecare dată când au avut ocazia. Fanii au afişat şi un banner cu mesajul: "Vrem normalitate!".

Au "furat" hârtia igienică să o arunce pe stadion :)

Suporterii de la peluza gazdelor au furat hârtia igienică de la baie și au aruncat cu ea după arbitrul adițional. Au vrut să imite modelul din America de Sud, unde se aruncă acele role de hârtie pentru a se crea un efect deosebit.

A fost la un nivel mai mic, iar efectul nu a fost chiar așa frumos. Îngrijitorul stadionului chiar glumea în timpul meciului.  "Gata, de acum nu mai punem hârtie la baie ca să nu mai aibă cu ce arunca".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
zidane92
zidane92  •  20 Martie 2016, 17:43

Rusandu e cel mai prost arbitru in aprecierea duelurilor din careu, am vazut si in meciurile in care a arbitrat Dinamo cateva penaltiuri hilare si pro si contra lui Dinamo la niste faze absurde iar birsan aseara a aratat din plin cine a sarit cu casul mai gras ala e ajutat, steaua a dovedit ca ramane "cea mai puternica" echipa din romania cu arbitrii foarte competenti iar la nevoie apare si *** in prim plan urmeaza 6p cu pandurii si asa facile!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nicolae_plesita_1986
nicolae_plesita_1986  •  20 Martie 2016, 14:40
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

pentru cel care ma baneaza .."fate om fate om ascundeti gandul necurat.." cat o sa stai sa-mi stergi com-ul? ca nu stai ca mine si noaptea...

reddog
reddog  •  20 Martie 2016, 14:39

Viitorul si pandurii slugile fcsb...nici un dubiu!!!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează