FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

GALERIE FOTO UPDATE Gabi Torje pus la treabă de conducerea lui Dinamo: a vândut bilete pentru meciurile cu CSU Craiova și FCSB: "Nu voi juca"

FOTO: Raed Krishan +15   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 februarie 2018 10:14

Gabriel Torje, cel mai răsunător transfer făcut de Dinamo în această iarnă, a fost prezent, la casele de bilete ale stadionului din Ștefan cel Mare.

Mijlocașul de 28 de ani a participat la o acțiune a suporterilor, pentru a vinde tichete fanilor pentru meciul cu CSU Craiova și pentru Derby de România, cu FCSB.

update 12:00

Gabi Torje a vorbit despre fani și despre revenirea la Dinamo: "Sper să vină cât mai mulți fani, și cu Craiova și cu FCSB. Galeria face diferența în multe momente și nu suntem într-un moment tocmai bun. Avem nevoie de ei. Cu siguranță că galeria își va face datoria și la fel și echipa.

Mă simt apreciat și mă bucur că sunt mulți fani. De aceea m-am întors acasă. Încă nu mi-a venit cartea verde. Cred că luni va veni. Nu voi juca împotriva Craiovei. Voi fi alături de echipă și în vestiar dacă am voie.

La Dinamo e entuziasm și dorință mare de calificare în play-off. Toți vor ca echipa să se califice în play-off. Revenirea la Dinamo înseamnă un refresh psihic. Miile de mesaje primite de la fani mi-au făcut o mare bucurie și vreau să demonstrez că Dinamo e casa mea".

Știrea inițială:

Până ieri, dinamoviștii nu se înghesuiseră în a-și achiziționa bilete pentru prima partidă a anului, cu oltenii, se vânduseră în jur de o mie. La care se mai adaugă cele 1.500 de abonamente, așa cum afirmă oficialii clubului. 

  • Dinamo - CSU Craiova se joacă duminică, de la ora 20:45. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, LookTV și TV Telekom Sport

"Voi face tot ceea ce depinde pentru a fi apt cât mai repede. E clar că n-a fost o perioadă ușoară cât timp am lipsit de la națională, mereu mă voi gândi la asta. Nu am vorbit cu nimeni din anturajul echipei naționale până acum", a declarat  Gabriel Torje la prezentarea la Dinamo

"Gabi e cel mai important transfer al Ligii 1 din iarnă! Suntem fericiți că a făcut sacrificii să vină la Dinamo. Va fi un lider al vestiarului. Avem nevoie de el și-n teren, și-n afara lui. Dacă Dinamo ajunge în play-off, adversarii trebuie să se ferească de noi!" Ionel Dănciulescu, director sportiv Dinamo

0 trofee are Torje în carieră, nereușind să câștige ceva cu Poli Timișoara, Dinamo, Udinese, Granada, Espanol, Konya, Osmanli, Terek și Karabuk

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  03 Februarie 2018, 15:37

bineai venit acasa ,MARE CARECTER lasaracia pe care o afisazasalvatoru ,sper sa dai multa MbaPE fecesebeilor condusi de marele imparat alluminii ,sfgheorghe celmai dastept dintre dastepti ,omul care aplatit VESTELE celor multi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

banciuu
banciuu  •  03 Februarie 2018, 14:01

Trebuie sa isi scoata salariul intr-un fel.

khal_37
khal_37  •  03 Februarie 2018, 12:42

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează