FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

GALERIE FOTO + VIDEO Marica a lipsit de la antrenamentul Stelei » Reghe a avut un nou jucător la dispoziție

Foto: Raed Krishan +14   FOTO
Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat sambata, 12 martie 2016 13:38

La antrenamentul de astăzi, Laurențiu Reghecampf, antrenorul Stelei, s-a putut baza pe aproape întreg efectivul, înainte de meciul cu Astra, de duminică.

De la pregătire a lipsit doar Ciprian Marica. Atacantul de 30 de ani nu s-a întors din Dubai, acolo unde a plecat să se trateze împotriva rupturii musculare, la celebra Marijana Kovacevici.

"Ciprian Marica nu va face parte din lot la meciul cu Astra. Se întoarce azi din Dubai și voi vorbi cu el. Va face un RMN și vom decide care va fi programul lui" Laurențiu Reghecampf

 

VIDEO. Imagini de la antrenamentul Stelei de azi! Ciprian Marica nu s-a intors de la Dubai si nu e in lot pentru meciul cu Astra!

Posted by Gazeta Sporturilor on Saturday, March 12, 2016

 

La antrenamentul de azi a fost prezentă noua achiziție a campioanei, portarul Cătălin Suciu, 16 ani, care vine de la Unirea Alba Iulia și va semna în curând contractul cu formația roș-albastră.

Astra și Steaua se vor duela duminică, de la ora 20:30, în direct pe DigiSport, DolceSport, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Citește și: Reghecampf îi răspunde lui Șumudică: "Dacă nu îl interesează, atunci să facă asta" » Ce spune despre meciul cu Astra

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
alexbibirica1
alexbibirica1  •  12 Martie 2016, 17:37

are statura buna baiatul de 16 ani,Catalin Suciu ... mai poate creste cativa cm ... e posibil sa fie un portar bun !

valiro
valiro  •  12 Martie 2016, 16:23

Marica nu e la nici un vraci, el a plecat pentru a rezolva datoriile de la Al Gharafa

Vezi toate comentariile (2)
Comentează