FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

Ganea a vrut să îi bată pe steliști cu armele lor » Cine a fost omul din spatele victoriei celor de la FC Voluntari

Articol de GSP - Publicat joi, 25 februarie 2016 19:20

FC Voluntari a produs supriza acestui început de sezon, învingând-o pe Steaua, scor 3-1.

După meci, Ionel Ganea a spus că Steaua a stat slab la capitolul pregătire fizică și l-a lăudat pe Constantin Niculae, preparatorul fizic al ilfovenilor.

"Sensei" a avut o contribuție importantă la superioritatea fizică a ilfovenilor. Ionel Ganea a vrut că jucătorii de la Voluntari să se pregătească după metodele aduse de Thomas Neubert la Steaua și să folosească TRX-ul. Niculae s-a opus vehement și a spus că jucătorii nu vor avea nimic de câștigat după folosirea acestei metode de antrenament.

"Nu folosi TRX-ul. Este o minciună. TRX-ul este util pentru exerciții ale trenului superior, pentru brațe și abdomen. Ajută prea puțin picioarele", a spus Constantin Niculae, potrivit sportnews.ro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  28 Februarie 2016, 21:27

a fost blat pe fata,si popica saracu radea la faza asta,esti o rusine gigi

portardelegenda
portardelegenda  •  26 Februarie 2016, 08:48

Voluntari vor retrograda , veti vedea .

stephy1212
stephy1212  •  25 Februarie 2016, 23:51

A zis bine ,,,cu armele fcsbistilor ,, ....adversarele stelemuii nu primeaua penaltyuri clare ,acum a venit randul mioarelor sa nu primeasca !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează