FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUTARI

Ganea, sancționat de club după incidentul de la meciul cu CSMS Iași » Miercuri va fi judecat la Comisia de Disciplină

Articol de GSP - Publicat luni, 21 martie 2016 12:54

 FC Voluntari a câștigat meciul cu CSMS Iași, scor 1-0, însă chiar și așa Ionel Ganea a fost foarte nervos după meci. Acesta a avut o atitudine oribilă față de o jurnalistă de la Look TV înainte de flash-interviuri.

Clubul FC Voluntari a luat măsuri împotriva lui Ganea și l-au amendat cu 5.000 de lei. În plus, antrenorul ilfovenilor a primit un ultim avertisment din partea conducerii.

Miercuri, Ganea va fi judecat la Comisia de Disciplină și riscă o altă amendă sau o suspendare.

"Ţărancă proastă! Ochelaristo, dacă-ţi trag una te lipesc de perete, hai mai repede, că mă grăbesc" ar fi spus tehnicianul lui Voluntari

Citește și: Au apărut noi imagini cu contrele dintre Ganea și jurnalista de la Look! Antrenorul înjură în mod grosolan

Citește și: Scene șocante după Iași - Voluntari! Jigniri și amenințări cu moartea între Ganea și o jurnalistă: "Viorele, nu te mai întorci la București"

Citește și: :Ganea reacționează dur după amenințările primite aseară: "Face parte dintr-un clan de interlopi, ceva? Cum să zică aşa ceva o puştoaică"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
pma77
pma77  •  21 Martie 2016, 14:21

N-ai ce sa le faci ***,pe astia nu-i faci bine nici cu medicamente,***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

benaflek
benaflek  •  21 Martie 2016, 13:29

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează